SurveyMonkey

Waar gaan mijn exports naartoe als ik ze heb gedownload?

Exports

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.
  1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Exports in de linkerzijbalk.
  3. Klik op de pijl om de export te downloaden.

Uw browser plaatst de door u gedownloade exports doorgaans in de map Downloads van uw computer.

Als u pop-upblokkering hebt ingeschakeld, wordt u mogelijk via een browserwaarschuwing gevraagd of u pop-upvensters wilt toestaan. U moet pop-upvensters toestaan om de export te downloaden.