Waar gaan mijn exports naartoe als ik ze heb gedownload?

Wij slaan gedurende 14 dagen een kopie van uw exports op, zodat ze beschikbaar zijn om te downloaden.
  1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Exports op de linkerzijbalk.
  3. Klik op de pijl om de export te downloaden.

Uw browser plaatst de door u gedownloade exports doorgaans in de map Downloads van uw computer.

Als u pop-upblokkering hebt ingeschakeld, wordt er mogelijk een waarschuwing weergegeven in de browser waarin wordt gevraagd of u de pop-up wilt toestaan. U moet de pop-up toestaan om de export te kunnen downloaden.

Uw browser plaatst de door u gedownloade exports in de map Downloads van uw computer.