m

Hoe worden mijn gegevens gerapporteerd?

De wijze waarop uw enquêtereacties worden weergegeven, is afhankelijk van de typen vragen die u stelt in uw enquête. Elke vraag is duidelijk van een label voorzien en bevat het aantal mensen dat op de vraag heeft gereageerd of dat de vraag heeft overgeslagen, alsmede hun antwoordkeuzen of exacte opmerkingen.

Gesloten vragen
  • Voor meerkeuzevragen berekenen wij het percentage mensen dat op een bepaalde wijze heeft gereageerd en bieden wij een grote verscheidenheid aan diagramtypen die u kunt aanpassen om de gegevens presentatieklaar te maken.
  • Matrixvragen die worden gebruikt voor het beoordelen of waarderen van antwoordkeuzen bevatten een gewogen gemiddelde, zodat u gemakkelijk kunt zien welk antwoord het vaakst is gekozen.
  • Bij elk geavanceerd abonnement kunt u via Gegevenstrends zien hoe reacties veranderen na verloop van tijd.

Onze analysehulpmiddelen bieden geen geavanceerde statistische analyses, zoals die met betrekking tot standaardafwijkingen of chi-vierkantstests. Als u een geavanceerd abonnement hebt, kunt u echter de gegevens exporteren naar een spreadsheet om uw eigen analyses uit te voeren.

Open vragen
  • Vragen van het type Opmerkingenvak en Tekstvak geven de exacte tekst aan die door elke respondent wordt ingediend.
  • Tekstanalyse helpt terugkerende woorden of thema's in reacties te categoriseren.

Met een betaald plan kunt u alle enquêtereacties weergeven en u kunt enquêtereacties downloaden in een verscheidenheid aan exportindelingen. Met een BASIS-plan kunt u de eerste 100 reacties voor elk van uw enquêtes weergeven, maar u kunt enquêtereacties niet exporteren.

Meer informatie: Enquêtereacties analyseren

In het gedeelte Resultaten analyseren van een enquête worden de onbewerkte enquêtereacties weergegeven, alsmede overzichtsinformatie met diagrammen en trends. De wijze waarop uw enquêtereacties worden weergegeven, is afhankelijk van de typen vragen die u stelt in uw enquête.

Ontvang antwoorden