Problemen met exports oplossen

Als u problemen hebt met uw export of spreadsheet, klikt u hieronder op een onderwerp voor meer informatie:

Unicode wordt niet juist weergegeven

Probeer het bestand als een CSV te openen. Als u de XLS-indeling downloadt, bevat de download tevens een CSV-map. Gebruik de wizard Tekst importeren om u te helpen bij dit proces.

Selecteer bij gebruik van de wizard Tekst importeren de opties Gescheiden, Komma en Tekst in de aanwijzingen.

Alle gegevens in één kolom

Probeer het bestand als een CSV te openen. Als u de XLS-indeling downloadt, bevat de download tevens een CSV-map. Gebruik de wizard Tekst importeren om u te helpen bij dit proces.

Selecteer bij gebruik van de wizard Tekst importeren de opties Gescheiden, Komma en Tekst in de aanwijzingen.

Gegevens over datum/tijdstip en tijdstempel worden niet weergegeven

Deze informatie is wel aanwezig, maar is verborgen. De cellen in Excel bewerken:

1. Klik met de rechtermuisknop op de desbetreffende cellen en selecteer Cellen opmaken.
  2. Ga naar het tabblad Getal.
  3. Kies de gewenste indeling in de categorie Tijd en klik vervolgens op OK.
Bestand te groot

Er geldt een limiet van 3000 antwoorden voor PDF-exports. Een antwoord is het totale aantal enquêtereacties vermenigvuldigd met het aantal vragen in de enquête.

Geen gegevens voor vraag met beoordelingsschaal

Als u een vraag met een beoordelingsschaal hebt gebruikt, moet u kolomkeuzen of labels toevoegen in het enquêteontwerp om de gegevens te kunnen exporteren naar het spreadsheet.

1. Ga naar het onderdeel Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Zoek de vraag van het type Beoordelingsschaal die u hebt gebruikt.
  3. Voeg kolomkeuzen of labels toe en sla op.
  4. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête en exporteer opnieuw.
De export wordt niet geopend

Als uw export niet wordt geopend, moet u mogelijk het bestand uitpakken of pop-upvensters inschakelen in uw browser.

Tal van opmaakproblemen kunnen worden opgelost door gebruik te maken van de wizard Tekst importeren om een CSV-bestand te openen. Maak cellen op om de datum- of getalnotatie te wijzigen.