Pagina's met gedeelde gegevens

Met pagina's met gedeelde gegevens kunt u uw enquêteresultaten delen zonder dat u mensen toegang geeft tot een enquête in hun account. Een voorbeeld bekijken »

Pagina's met gedeelde gegevens zijn fantastisch om resultaten gemakkelijk met iemand te delen. Als u een aanpasbaar rapport wilt maken en extra context wilt toevoegen aan uw resultaten, maakt u een resultatendashboard.

Ga naar...

Een pagina met gedeelde gegevens maken

Deel de opgeslagen weergave die u hebt geselecteerd in de sectie Resultaten analyseren van uw enquête als een koppeling. Als u visuele wijzigingen wilt aanbrengen aan aangepaste diagrammen nadat u een koppeling hebt gemaakt, moet u een nieuwe paginakoppeling met gedeelde gegevens maken.

Een pagina met gedeelde gegevens maken:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op Opslaan als.
  3. Selecteer Gedeelde gegevenskoppeling om de pagina in een nieuw tabblad te openen.
  4. Pas de instellingen voor delen van de pagina's met gedeelde gegevens aan en klik op Webkoppeling ophalen.
  5. Klik op Opslaan.

In Resultaten analyseren hebt u toegang tot uw gedeelde gegevenskoppelingen door op het pictogram Ç Gedeelde gegevens te klikken. Zodra een pagina met gedeelde gegevens is geopend, kunt u op Instellingen voor delen klikken om wijzigingen aan te brengen.

Mensen kunnen een bladwijzer toevoegen voor de koppeling of de koppeling knippen en plakken om uw pagina's met gedeelde gegevens te delen. Voeg wachtwoordbeveiliging toe in de instellingen voor delen om een beveiligde versie van uw resultaten te delen.

Een pagina met gedeelde gegevens aanpassen

U kunt de volgende informatie aanpassen:

Instelling voor delenBeschrijving
ToegangVerzend pagina's met gedeelde gegevens zodat iedereen met de koppeling ze kan bekijken of beperk de toegang met Wachtwoordbeveiliging.
PaginatitelBewerk de titel die boven aan de pagina met gedeelde gegevens staat. Standaard is dit uw enquêtetitel.
BeschrijvingSchrijf een inleiding waarin u uw de resultaten van uw pagina met gedeelde gegevens beschrijft en in een context plaatst. Deze wordt onder de titel, boven aan de pagina weergegeven.
Reacties op open vragenVoeg tekstreacties uit open vragen aan uw pagina met gedeelde gegevens toe.
GegevenstrendsDeel hoe de reacties in de loop der tijd zijn veranderd.
Individuele reactiesSta kijkers toe om te zien hoe iedere respondent de enquête heeft beantwoord.
BrandingVerberg de SurveyMonkey branding onderaan uw pagina met gedeelde gegevens.
URL-aanpassingKies het domein nl.surveymonkey.com of gebruik een URL voor eigen merkgebruik.

Een URL voor eigen merkgebruik gebruiken

De URL voor eigen merkgebruik gebruiken voor uw pagina met gedeelde gegevens:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Zoek de gewenste pagina met gedeelde gegevens en klik op het pictogram Meer . naast de pagina.
  4. Selecteer Instellingen voor delen beheren.
  5. Klik op Webkoppeling ophalen.
  6. Klik op Aanpassen.
  7. Kies tussen nl.surveymonkey.com en www.research.net in het vervolgkeuzemenu.
  8. Klik op Opslaan.

Opmerkingen toevoegen aan een pagina met gedeelde gegevens

Verzamel feedback of werk samen met anderen door mensen uit te nodigen om te reageren op uw pagina met gedeelde gegevens.

Tip! Maak meerdere pagina's met gedeelde gegevens voor verschillende doeleinden. Maak bijvoorbeeld één pagina met commentaar ingeschakeld zodat u feedback kunt verzamelen en nog een pagina met alleen weergeven waarbij commentaar is uitgeschakeld.

Een pagina met gedeelde gegevens delen

U kunt een koppeling maken voor uw pagina met gedeelde gegevens en uw enquêteresultaten delen. Als uw enquête nog steeds open is en reacties verzamelt, wordt uw pagina met gedeelde gegevens binnen enkele minuten bijgewerkt met nieuwe reacties.

Een koppeling naar uw pagina met gedeelde gegevens delen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Ga naar de pagina met gedeelde gegevens die u wilt delen en klik om deze in een nieuw tabblad te openen.
  4. Klik op Kopiëren. Deel uw koppeling met anderen.
Tip! Bent u onderdeel van een team, dan kunt u enquêtes delen met medewerkers en ze toegang geven tot de sectie Resultaten analyseren via hun eigen account.

Toegang tot een pagina met gedeelde gegevens beperken

U kunt toegang tot uw pagina met gedeelde gegevens beperken door wachtwoordbeveiliging toe te voegen of het delen uit te schakelen.

Wachtwoordbeveiliging toevoegen

Uw pagina met gedeelde gegevens kan met een wachtwoord worden beveiligd. Iedereen met wie u de koppeling deelt, moet het wachtwoord invoeren voor toegang. Het wachtwoord kan op elk gewenst moment worden gewijzigd. Personen met wie u eerder de pagina met gedeelde gegevens hebt gedeeld, worden gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren als ze de koppeling gebruiken of hun browserweergave vernieuwen.

Uw pagina met gedeelde gegevens met een wachtwoord beveiligen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Zoek de gewenste pagina met gedeelde gegevens en klik op het pictogram Meer . naast de pagina.
  4. Selecteer Instellingen voor delen beheren.
  5. Klik op Wachtwoordbeveiliging.
  6. Voer een wachtwoord in.
  7. Klik op Webkoppeling ophalen.
  8. Klik op Opslaan.
Delen uitschakelen

Als u na het delen de toegang tot een pagina met gedeelde gegevens wilt beperken, voegt u een wachtwoord toe of schakelt u het delen uit. Personen met wie u eerder het dashboard hebt gedeeld, verliezen de toegang tot de pagina met gedeelde gegevens als ze de koppeling gebruiken of hun browserweergave vernieuwen.

Delen uitschakelen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Zoek de gewenste pagina met gedeelde gegevens en klik op het pictogram Meer . naast de pagina.
  4. Selecteer Delen uitschakelen.

Maak pagina's met gedeelde gegevens om uw enquêteresultaten en diagrammen online te delen. U kunt kiezen wie toegang kan krijgen tot uw pagina met gedeelde gegevens en welke gegevens u wilt opnemen.