m

E-mailadres van afzender en verificatie per e-mail

Het e-mailadres van de afzender is wat geadresseerden zien in het veld Van in uw Uitnodigingen per e-mail. Wij sturen reacties en onbezorgbare berichten naar het e-mailadres van de afzender. Testmailberichten die vanaf de pagina Plannen worden verzonden, worden verzonden naar het e-mailadres van de afzender.

Ga naar...

Een e-mailadres verifiëren

U moet het e-mailadres van de afzender verifiëren om vanaf uw account uitnodigingen per e-mail te kunnen verzenden. U kunt berichten verzenden zodra u het e-mailadres hebt geverifieerd dat u wilt gebruiken.

U kunt als volgt uw e-mailadres verifiëren:

 1. Stel uw uitnodigingsbericht op en ga dan naar de volgende stap door op E-mailadres van afzender te klikken.
 2. Voer het e-mailadres in dat u als afzender wilt gebruiken.
 3. Klik op E-mailadres verifiëren.
 4. Ga naar uw Postvak IN en open het verificatiebericht dat u per e-mail van SurveyMonkey hebt ontvangen. Het e-mailbericht wordt verzonden vanaf survey-noreply@t.outbound.surveymonkey.com en het onderwerp is "Uw e-mailadres verifiëren".
 5. Klik op de verificatiekoppeling in het bericht. Uw e-mailadres wordt nu gecontroleerd en u wordt teruggeleid naar SurveyMonkey. Nadat u bent geverifieerd, kunt u uw bericht plannen.
Waarom verifiëren? Het is belangrijk om het e-mailadres van de afzender te verifiëren omdat u zeker wilt zijn dat u reacties kunt ontvangen. Iedereen die reageert op uw enquête-uitnodiging wil waarschijnlijk een vraag stellen, u op de hoogte brengen van een probleem, feedback geven over het ontwerp van de enquête of u laten weten dat hun contactgegevens zijn gewijzigd.

Kan e-mailadres van de afzender niet verifiëren

U hebt de e-mail niet ontvangen

Als u toegang hebt tot het e-mailaccount dat u wilt gebruiken, maar geen verificatiebericht ontvangt, bevindt dat bericht zich waarschijnlijk in uw map met spam, junkmail of ongewenste e-mail. Als het bericht zich niet in een van deze mappen bevindt, moet u het e-mailadres van de afzender dat u gebruikt, controleren of bijwerken. U kunt ons ook toevoegen aan de lijst met veilige afzenders door onze informatie opnemen in de lijst met vertrouwde afzenders. Als u niet weet hoe u afzenders toevoegt aan een lijst met adressen die u nooit wilt blokkeren, geeft u de benodigde informatie door aan uw IT-afdeling.

U hebt geen toegang tot het e-mailaccount

Als u geen toegang hebt tot het e-mailaccount (u gebruikt het e-mailadres van iemand anders, een e-mailadres dat geen reacties accepteert of een intern e-mailadres dat geen e-mails kan ontvangen van andere domeinen, enz.), kunt u het volgende doen:

 • Neem contact op met degene die toegang heeft tot dat e-mailaccount. Die persoon moet u dan het verificatiebericht doorsturen, zodat u op de verificatiekoppeling kunt klikken.
 • Neem contact op met uw IT-afdeling en vraag of het interne e-mailadres e-mails mag ontvangen van SurveyMonkey door onze info toe te voegen aan de lijst met adressen die nooit worden geblokkeerd. Die afdeling moet u dan het verificatiebericht doorsturen, zodat u op de verificatiekoppeling kunt klikken.
 • Wijzig het e-mailadres van de afzender. Gebruik een e-mailaccount waar u wel toegang tot hebt in plaats van een alias of het e-mailadres van een e-mailclient.
U (de SurveyMonkey-accounteigenaar) moet zijn aangemeld bij uw SurveyMonkey-account wanneer u op de verificatiekoppeling klikt. Als u niet bent aangemeld, ziet u een foutbericht of wordt u gevraagd zich aan te melden door op de koppeling te klikken.

U hebt meerdere SurveyMonkey-accounts

Als u meerdere SurveyMonkey-accounts met hetzelfde e-mailadres hebt, zorg er dan voor dat u bent aangemeld bij het juiste account wanneer u op de verificatiekoppeling klikt. Als u niet bent aangemeld bij het juiste account, ziet u een foutbericht.

Het e-mailadres van de afzender bewerken

U hoeft slechts één afzenderadres per account te verifiëren. Dit houdt in dat wanneer u eenmaal een e-mailadres van de afzender hebt geverifieerd, u dit kunt blijven gebruiken in uitnodigingen per e-mail die u in uw account maakt en u het e-mailadres van de afzender niet opnieuw hoeft te verifiëren.

Op het tabblad Opties kunt u het e-mailadres van de afzender voor een bestaand verzamelprogramma bewerken.

 1. Open het concept van de e-mailuitnodiging.
 2. Klik op onder aan uw conceptbericht op Volgende.
 3. Open E-mailadres van afzender.
 4. Werk het e-mailadres van de afzender bij. Als u een nieuw e-mailadres van de afzender gebruikt, moet u dit verifiëren voordat u berichten kunt verzenden. Als u het e-mailadres van de afzender bewerkt, wordt dit toegepast op alle nieuwe of niet-verzonden berichten die via dat verzamelprogramma worden verzonden.

Wat geadresseerden zien

Het veld Van

Bij geadresseerden wordt het e-mailadres van de afzender weergegeven in het veld Van wanneer een bericht in hun Postvak IN verschijnt. Dit wordt mogelijk als volgt weergegeven:

[E-mailadres van afzender] via surveymonkey.com

Bij het openen van het bericht wordt bij respondenten mogelijk enige aanvullende vereiste informatie weergegeven in het veld Van. U kunt deze informatie niet bewerken. De exacte opmaak is afhankelijk van uw e-mailclient en het domein dat wordt gebruikt om het bericht te verzenden. Hierna zijn enkele voorbeelden weergegeven:

survey-noreply@lr.outbound.surveymonkey.com namens [E-mailadres van afzender] via surveymonkey.com verzonden door survey-noreply@lr.outbound.surveymonkey.com <survey-noreply@lr.outbound.surveymonkey.com>

survey-noreply@lr.surveymonkeyuser.com namens [E-mailadres van afzender] via surveymonkey.com <member@lr.surveymonkeyuser.com> verzonden door survey-noreply@hr.surveymonkeyuser.com <survey-noreply@lr.surveymonkeyuser.com>

Het veld Aan

Bij elke respondent wordt alleen het eigen e-mailadres in het veld Aan weergegeven. Bij geadresseerden worden geen e-mailadressen van andere geadresseerden weergegeven.

TIP! Als u voor uw enquêtekoppeling gebruikmaakt van een URL voor eigen merkgebruik, kunt u surveymonkey.com vervangen door research.net in het veld Van.
Het e-mailadres van de afzender is wat geadresseerden zien in het veld Van in uw e-mailuitnodigingen. Wij sturen reacties en eventuele onbezorgbare berichten naar het e-mailadres van de afzender. U moet het e-mailadres van de afzender verifiëren om vanaf uw account uitnodigingen per e-mail te kunnen verzenden.

Ontvang antwoorden