Ik ben enquêtereacties kwijt. Waar zijn ze?

Op voorwaarde dat u de juiste enquêtekoppeling verzendt, worden reacties opgeslagen en vastgelegd in het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête telkens wanneer:

• Een respondent een pagina van de enquête voltooit en op de knop Volgende klikt om door te gaan naar de volgende pagina.
  • Een respondent de enquête voltooit en op de knop Gereed klikt.

Als u helemaal geen reacties ziet, controleert u of u bent aangemeld bij de juiste account. Als u meerdere accounts hebt, moet u zijn aangemeld bij de account waarin u de enquête hebt gemaakt.

Controleer de enquêtekoppeling die u hebt uitgestuurd. Er worden geen reacties vastgelegd bij het gebruik van de voorbeeldkoppeling. U weet of u de voorbeeldkoppeling hebt verzonden als de URL het woord "preview" (voorbeeld) bevat.
Uw respondenten bijhouden zodat u kunt zien wie wel of niet een enquêtereactie heeft ingediend. Traceren moet worden ingesteld voordat u uw enquête verzendt.

Het ontwerp van uw enquête is mogelijk van invloed op de resultaten of het vermogen van uw respondenten om reacties in te dienen. Klik op een onderwerp hieronder voor meer informatie:

Mijn enquête heeft vereiste vragen

Vragen waarvan de beantwoording verplicht is kunnen respondenten soms in de war brengen. Als een respondent op Volgende of Gereed klikt terwijl hij of zij heeft een vereiste vraag onbeantwoord heeft gelaten, worden hun reacties op die pagina pas vastgelegd nadat zij de vraag hebben beantwoord en opnieuw op Volgende of Gereed hebben geklikt.

Mijn enquête werkt met vraagvalidatie

Als u een specifiek nummerbereik of een specifieke tekenlimiet instelt voor een open vraag, past u het foutbericht aan zodat dit specifieke informatie over deze vereisten bevat. Hiermee wordt gewaarborgd dat respondenten weten wat zij moeten doen om met succes de enquête te kunnen doorwerken. Als een respondent op Volgende of Gereed klikt terwijl hij of zij de vraag niet correct heeft beantwoord, worden hun reacties op die pagina pas vastgelegd nadat zij de vraag correct hebben beantwoord en opnieuw op Volgende of Gereed hebben geklikt.

Mijn enquête bevat logica voor overslaan

Als u logica voor overslaan in uw enquêteontwerp hebt opgenomen, kan een vraag of een pagina logica bevatten die respondenten terugleidt in de enquête. Hierdoor kan een eindeloze lus ontstaan, die voorkomt dat respondenten de enquête kunnen voltooien.

Test elk logicapad via de koppeling voor voorbeeldweergave om na te gaan of alles correct is ingesteld. U kunt een live enquête bewerken, zelfs als deze al is verzonden.

Mijn enquête is lang

Pagina's die te lang zijn, kunnen verwarrend zijn voor respondenten. Als u vereiste vragen of vraagvalidatie hebt opgenomen in het ontwerp, zijn respondenten mogelijk niet in staat om de vraag te vinden waarbij het fout gaat als de pagina te lang is.

Als iemand de enquête verlaat zonder op Volgende of Gereed te klikken, worden zijn of haar reacties voor die pagina niet vastgelegd. Ontwerp uw enquête met meerdere kortere pagina's zodat reacties vaker worden opgeslagen.

Reacties worden vastgelegd in het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête. Lees deze tips als u denkt dat u een aantal reacties kwijt bent.