Branding verbergen (PPT-exports)

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt uw enquêteresultaten exporteren als een presentatiebestand voor Microsoft PowerPoint (PPT).Exporten in PPT-indeling bevatten presentatiedia's van uw enquêteresultaten en bevatten de vragen, diagrammen en gegevenstabellen die u ziet bij het analyseren van uw resultaten.Voorbeeldexporten bekijken »

Zo exporteert u uw enquêteresultaten als een presentatie:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Selecteer het exporttype Alle overzichtsgegevens.
  5. Kies PPT, selecteer uw exportopties en klik op Exporteren.
  6. Download het bestand onmiddellijk via de koppeling in het pop-upvenster of ga naar Exports in de linkerzijbalk en selecteer het bestand dat u wilt downloaden. Exporten worden hier 14 dagen bewaard.
  • Grafieken en gegevenstabellen exporteren: u kunt ervoor kiezen om de grafieken of de gegevenstabellen, of beide te exporteren.
  • Dia's bewerken: breng wijzigingen aan in tekst, kleuren, diagrammen of tabellen nadat u het bestand hebt geëxporteerd.U kunt de diagrammen bewerken die aan alle typen vragen in de presentatie zijn gekoppeld, behalve de volgende (deze worden als afbeeldingen geëxporteerd).
    • Matrix van vervolgkeuzemenu’s
    • Vraagtype Net Promoter® Score
    • Klikoverzichtvraag
    • Diagrammen met een gewogen gemiddelde
    • Diagrammen met een andere vertaling dan het Engels
    • Diagrammen waarop een vergelijkingsregel is toegepast
    • Diagrammen met gecombineerde of verborgen antwoordwaarden
  • Een aangepaste presentatiesjabloon uploaden: bij een Enterprise-abonnement kunt u een aangepaste presentatiesjabloon uploaden om de exporten uniform en merkspecifiek te houden voor uw organisatie.Lees hoe u een presentatiesjabloon toevoegt.
  • SurveyMonkey-branding verbergen: PPT-exporten bevatten SurveyMonkey-branding, die in de voettekst van de hele presentatie wordt geplaatst. U kunt bij sommige betaalde abonnementen de SurveyMonkey-branding verwijderen.
  • Mogelijk hebt u PowerPoint 10 of hoger nodig om het PPTX-bestand te openen.
  • Taart- en ringdiagrammen worden geëxporteerd met een legenda in plaats van gegevenslabels, zelfs als het veld Labels ingesteld is op Labels.
  • De volgende typen vragen kunnen niet naar een presentatie worden geëxporteerd.
    • Enkelvoudig tekstvak
    • Meerdere tekstvakken
    • Commentaarvak
    • A/B-test voor tekst
    • Afbeelding A/B test
    • Bestandsupload
    • Contactinformatie
    • Datum/tijd

Tip: als u alles wilt exporteren wat u ziet op het tabblad Vragenoverzicht, met inbegrip van A/B-teste en reacties op open vragen, probeert u de PDF-export.