PPT-exports (PowerPoint)

Betaalde functie: U heeft een betaald abonnement nodig om enquêteresultaten te exporteren.

U kunt uw enquêteresultaten exporteren naar een PowerPoint-presentatie. PPT-exports bevatten presentatieklare dia's van uw enquêteresultaten geordend per vraag. Zie voorbeeld van exports »

U kunt als volgt uw enquêteresultaten exporteren:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Selecteer het exporttype Alle overzichtsgegevens.
  5. Kies PPT, selecteer uw exportopties en klik op Exporteren.
  6. Klik onder EXPORTS in de linkerzijbalk op de export om het bestand te downloaden naar uw computer. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

De PPT-export bevat de exacte diagrammen en gegevenstabellen die worden weergegeven op het tabblad Vragenoverzicht tijdens het analyseren van uw resultaten. Het is voortaan niet nodig om al uw aangepaste diagrammen afzonderlijk te downloaden en een volledig nieuwe PowerPoint-presentatie te maken.

• Diagrammen en gegevenstabellen: U kunt ervoor kiezen om de diagrammen of de gegevenstabellen, of beide te exporteren. Als u optimaal gebruik wilt maken van uw PPT-export, maakt u aangepaste diagrammen voordat u gaat exporteren.
  • Dia's bewerken: Als u de export opent, moet u mogelijk bewerken inschakelen binnen PowerPoint voordat u tekst op de dia's kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. De diagrammen en tabellen in de presentatie kunnen niet worden bewerkt omdat het afbeeldingen zijn. U kunt deze echter wel verwijderen.
  • SurveyMonkey-branding verbergen: PPT-exports bevatten SurveyMonkey-branding in de voettekst door de hele presentatie heen. U kunt bij sommige betaalde abonnementen de SurveyMonkey-branding verwijderen.

Beperkingen

• Mogelijk hebt u PowerPoint 10 of hoger nodig om het PPTX-bestand te openen.
  • Reacties op open vragen worden niet opgenomen in PPT-exports.
  • Als u een willekeurige toewijzing (A/B-test) in uw enquêteontwerp hebt gebruikt, wordt deze niet opgenomen in de PPT-export.
  • U kunt niet exporteren in de PPT-indeling als u de regel Vergelijken op A/B-test hebt toegepast.
  • PPT is geen beschikbare exportindeling voor Alle reactiegegevens.
TIP! Als u alles wilt exporteren wat u ziet op het tabblad Vragenoverzicht, met inbegrip van A/B-testen en reacties op open vragen, probeert u de PDF-export.
Exporteer uw enquêteresultaten als PowerPoint-presentatie om te delen met vrienden of collega's. De export bevat diagrammen en gegevenstabellen.