PDF-exports

Betaalde functie: U heeft een betaald abonnement nodig om enquêteresultaten te exporteren.

U kunt uw enquêteresultaten exporteren naar een PDF-bestand (Portable Document Format). PDF-exports zijn ideaal voor afdrukken en delen omdat zij geen aanvullende analyse of bewerking vereisen. Zie voorbeeld van exports »

U kunt als volgt uw enquêteresultaten exporteren:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Selecteer een exporttype: Alle overzichtsgegevens of Alle individuele reacties.
  5. Kies XLS, selecteer uw exportopties en klik op Exporteren.
  6. Klik onder EXPORTS in de linkerzijbalk op de export om het bestand te downloaden naar uw computer. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

Alle overzichtsgegevens

In exports van alle overzichtsgegevens worden enquêteresultaten geordend per vraag. De PDF-export bevat de exacte diagrammen, tabellen en open reacties die u ziet op het tabblad Vragenoverzicht.

• Selecteer Open reacties opnemen bij het exporteren om antwoorden in commentaarvakken, tekstvakken of vragen te bekijken waarbij Andere een antwoordoptie of opmerkingenveld was.
  • U hebt de optie om elke vraag te starten op een nieuwe pagina, waarbij een pagina-einde wordt toegevoegd na elke vraag.

Als u de resultaten van een afzonderlijke vraag wilt exporteren en niet de volledige weergave, klikt u op Exporteren boven aan een vraag in plaats van op Alles exporteren boven aan de pagina.

Als u optimaal gebruik wilt maken van uw PDF-export, leest u meer over het maken van aangepaste diagrammen.

Alle individuele reacties

In exports van alle individuele reacties worden enquêteresultaten geordend per respondent.

Dezelfde exportindelingen zijn beschikbaar voor zowel Alle reactiegegevens als Alle individuele reacties. Bij het exporttype Individuele reacties wordt simpelweg PDF vooraf geselecteerd zodat u snel dezelfde informatie kunt downloaden als u ziet op het tabblad Individuele reacties.

U kunt maximaal 3000 antwoorden tegelijk exporteren. Als u een enquête met 10 vragen hebt, kunt u dus 300 complete reacties tegelijk exporteren.

U kunt de antwoorden voor een enkele respondent exporteren vanaf het tabblad Individuele reacties. Klik in de rechterbovenhoek van de reactie op Exporteren.

Exporteer uw enquêteresultaten als PDF met diagrammen en gegevenstabellen. PDF-exports zijn ideaal voor afdrukken en delen omdat zij geen aanvullende analyse of bewerking vereisen. Exporteer alle resultaten of de resultaten van een individuele vraag of respondent.