Eén vraag tegelijk

De instelling Eén vraag tegelijk zorgt ervoor dat enquêtes sneller en eenvoudiger kunnen worden ingevuld. Deelnemers aan enquêtes kunnen hun aandacht richten op één vraag die in het midden van het scherm wordt weergegeven. Wanneer ze deze vraag hebben beantwoord, schuift de enquête automatisch naar de volgende vraag die ze moeten beantwoorden.

Eén vraag tegelijk wordt automatisch ingeschakeld voor alle nieuwe enquêtes die u maakt.

Eén vraag tegelijk inschakelen of uitschakelen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Eén vraag tegelijk om deze instelling in of uit te schakelen.

De knop OK

Om te voorkomen dat de enquête naar de volgende vraag verspringt voordat u de huidige vraag hebt beantwoord, is in sommige vraagtypen (zoals Commentaarvak) de knop OK opgenomen. U moet hierop klikken om naar de volgende vraag te schuiven.

Voortgangsbalk

Wanneer Eén vraag tegelijk wordt ingeschakeld, wordt de voortgangsbalk automatisch ingeschakeld. Wanneer beide instellingen tegelijk worden ingeschakeld, wordt de voortgangsbalk weergegeven in de voettekst in plaats van in de koptekst, en wordt de voortgang gemeten op basis van hoeveel vragen (van het totaal) u tot nu toe hebt beantwoord in plaats van hoeveel pagina's er zijn voltooid.

U kunt de voortgangsbalk op elk gewenst moment uitschakelen terwijl Eén vraag tegelijk ingeschakeld blijft.

Lay-outinstellingen die niet worden ondersteund

U kunt de lay-out van de vragen niet aanpassen wanneer de instelling Eén vraag tegelijk is ingeschakeld.

De instelling Eén vraag tegelijk richt zich op één vraag tegelijk in het midden van het scherm. Wanneer u een vraag hebt beantwoord, schuift de enquête automatisch naar de volgende vraag.