m

Uw nieuwe SurveyMonkey-abonnement

Als u een e-mail hebt ontvangen over wijzigingen in uw SurveyMonkey-abonnement, vindt u in dit artikel uitleg over wat dit betekent voor uw account, hoeveel uw nieuwe abonnement kost, wanneer uw volgende betaling moet plaatsvinden en hoeveel u eerder betaalde.

Ga naar...

 

Overzicht

Uw nieuwe abonnement

Meld u eerst aan bij uw SurveyMonkey-account en ga naar Accountgegevens om de naam van uw abonnement te controleren. Proficiat als u een Standard-, Advantage- of Premier-abonnement hebt! Dat betekent namelijk dat u bent gemigreerd naar een gloednieuw SurveyMonkey-abonnement en toegang hebt tot de nieuwste functies.

Maar maakt u zich geen zorgen als u een ander abonnement hebt. Lees dit andere artikel, SurveyMonkey-abonnementen, voor meer informatie over uw abonnement.

Uw volgende betaling

Wanneer u bent gemigreerd naar een nieuw SurveyMonkey-abonnement, wordt uw abonnementsprijs vanaf de volgende factureringsdatum (verlengingsdatum) verhoogd. Wij vinden het fijn dat u klant van ons bent. Om u daarvoor te bedanken, ontvangt u een speciale korting op uw abonnement.

Uw volgende factureringsdatum en de prijs van uw abonnement vindt u in uw Factureringsgegevens. Als uw volgende factureringsbedrag $ 0 is, komt dit doordat bij u automatisch verlengen is uitgeschakeld. Meer informatie hierover vindt u in de volgende sectie.

U kunt de oude naam van uw abonnement en de oude prijs zien door een factuur uit het verleden in uw Transactiegeschiedenis te bekijken.

Moet ik iets doen?

Dat is het mooie. Nee, helemaal niets! Uw nieuwe abonnement en functies zijn klaar en u kunt ze met uw account gebruiken. Meld u gerust aan om alles te verkennen.

Als u het kortingstarief voor uw abonnement wilt behouden, moet u Automatisch verlengen ingeschakeld laten in uw Factureringsgegevens.

 

Kortingsprijzen

De nieuwe SurveyMonkey-abonnementen worden iets duurder. Als u van een Extra-, Goud- of Platina-abonnement naar een nieuw abonnement bent gemigreerd, hebben wij een speciale korting toegepast op uw account, zodat uw nieuwe abonnement maar iets meer kost dan wat u eerder betaalde. Deze korting geldt alleen voor uw account. U moet zijn aangemeld om de korting te zien.

Meld u aan en ga naar de pagina Abonnementen en prijzen als u uw kortingsprijs wilt zien. Op deze pagina wordt het bedrag weergegeven dat u moet betalen wanneer u de volgende keer verlengt om de betaalde functies te behouden. Zolang u uw abonnement niet downgradet naar een gratis abonnement, betaalt u deze prijs met korting tot nadere aankondiging voor alle toekomstige verlengingen voor het account.

Als Automatisch verlengen is uitgeschakeld in uw account, wordt uw account gedowngradet naar een gratis abonnement na uw volgende factureringsdatum en raakt u uw kortingsprijs kwijt. Als u uw kortingsprijs wilt behouden, schakel dan nu automatisch verlengen in en zorg dat uw toekomstige betalingen op tijd plaatsvinden.

 

Nieuwe abonnementen en functies

Nieuwe functies

Deze pas geïntroduceerde functies zijn nu beschikbaar voor alle klanten met een nieuw SurveyMonkey-abonnement:

 • Commentaar: Ontvang feedback op uw conceptenquête van het gehele team - alle feedback op één centrale plaats.
 • SurveyMonkey-genie: Zie persoonlijke aanbevelingen om uw enquête te verbeteren.
 • Messenger-enquêtes: Deel enquêtes met uw Facebook-netwerk die eruit zien als chatberichten.
 • Slack-enquêtes: Gebruik Slack-opdrachten om vragen te stellen of houd een snelle peiling onder de leden van uw team.
 • Quizzen: Maak elementaire quizzen zonder betaalde quizfuncties.

Nieuw in uw abonnement

U beschikt over alle functies die u eerder ook had, plus een heel arsenaal aan nieuwe functies die alleen beschikbaar zijn voor klanten met een nieuw SurveyMonkey-abonnement. Mogelijk moet u een upgrade uitvoeren om deze nieuwe functies te gebruiken. En nog meer goed nieuws: sommige bestaande functies zijn gewijzigd of zijn nu ook beschikbaar in een lager abonnement, zodat meer mensen er gebruik van kunnen maken.

Raadpleeg dit handige vergelijkingsoverzicht en ontdek over welke nieuwe functies u nu beschikt!

Uw oude abonnement → nieuw abonnement
Functies die zijn toegevoegd aan uw nieuwe abonnement
Extra → Standard
 • Geavanceerde quizzen: Maak quizzen over compliance, om de kennis van studenten te testen, als training en maak gebruik van speciale betaalde quizfuncties.
 • Tekstanalyse: Voorheen een functie van Goud. Categoriseer of tag reacties met een open einde.
 • Woordcloud: Voorheen een functie van Goud. Zie meteen welke belangrijke woorden en zinnen mensen hebben gebruikt in reacties met een open einde.
Goud → Advantage
 • Geavanceerde quizzen: Maak quizzen over compliance, om de kennis van studenten te testen, als training en maak gebruik van speciale betaalde quizfuncties.
 • Terugkerende enquêtes: U kunt een terugkerende enquête instellen om regelmatig dezelfde enquête te delen en in de loop van de tijd gegevens te verzamelen met perioden die u zelf kiest.
 • Audience-tegoed van $ 25: Met dit gratis tegoed kunt u enquêtereacties kopen.
 • Gratis benchmark voor bedrijfstakken: U en iedereen in uw team krijgt één betaalde benchmark voor een bedrijfstak gratis.
 • Aangepaste variabelen: Voorheen een functie van Platina. Houd gegevens bij door een of meer waarden door te geven via een enquêtekoppeling en in uw resultaten
Platina → Premier
 • Geavanceerde quizzen: Maak quizzen over compliance, om de kennis van studenten te testen, als training en maak gebruik van speciale betaalde quizfuncties.
 • Terugkerende enquêtes: U kunt een terugkerende enquête instellen om regelmatig dezelfde enquête te delen en in de loop van de tijd gegevens te verzamelen met perioden die u zelf kiest.
 • Gratis benchmark voor bedrijfstakken: U en iedereen in uw team krijgt één betaalde benchmark voor een bedrijfstak gratis.
 • Audience-tegoed van $ 50: Met dit gratis tegoed kunt u enquêtereacties kopen.
Zie al uw functies! Meld u aan en bekijk alle Abonnementen en prijzen voor een volledige lijst met functies die in uw nieuwe abonnement beschikbaar zijn.
Lees dit artikel als u vragen hebt over een recente e-mail die u hebt gekregen over wijzigingen in uw abonnement. Het artikel kan antwoord geven op vragen over wat dit betekent voor uw account, hoeveel uw nieuwe abonnement kost, wanneer uw volgende betaling moet plaatsvinden en hoeveel u eerder betaalde.

Ontvang antwoorden