Afbeelding en tekst van miniatuur

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Met de verzamelprogrammaoptie Afbeelding en tekst van miniatuur kunt u de metagegevens van de link bewerken die worden weergegeven als u de link plakt in sociale media, berichtenapps of sms'jes. Metagegevens bestaan uit de titel, beschrijving en afbeelding van uw enquête.

De afbeelding en tekst van uw enquêtekoppeling bewerken:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Maak een verzamelprogramma voor webkoppelingen.
  3. Klik in de verzamelprogrammaopties op Afbeelding en tekst van miniatuur.
  4. Klik op Afbeelding toevoegen om een afbeelding vanaf uw computer te uploaden.
  5. Bewerk de titel. Titels mogen niet langer zijn dan 60 tekens.
  6. Bewerk de beschrijving. Beschrijvingen mogen niet langer zijn dan 300 tekens.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Kies uw andere verzamelprogrammaopties.
  9. Kopieer de enquêtekoppeling en deel uw enquête.

Uw koppeling toont de standaardmetagegevens van SurveyMonkey, tenzij u deze instelling bewerkt, een achtergrondafbeelding toevoegt aan uw thema of op Standaardinstellingen herstellen klikt.

MetagegevensStandaard
TitelDe titel van uw enquête
BeschrijvingNeem deel aan deze enquête, mogelijk gemaakt door surveymonkey.com Maak gratis uw eigen enquêtes.
Afbeelding