Afbeelding en tekst van miniatuur

BÈTAFUNCTIE: Dit is een bètafunctie die slechts voor sommige klanten beschikbaar is.

Met de verzamelprogrammaoptie Afbeelding en tekst van miniatuur kunt u de metagegevens van de link bewerken die worden weergegeven als u de link plakt in sociale media, berichtenapps of sms'jes. Metagegevens bestaan uit de titel, beschrijving en afbeelding van uw enquête.

De afbeelding en tekst van uw miniatuur aanpassen

De afbeelding en tekst van uw enquêtekoppeling bewerken:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Maak een verzamelprogramma voor webkoppelingen.
  3. Klik in de verzamelprogrammaopties op Afbeelding en tekst van miniatuur.
  4. Klik op Afbeelding toevoegen om een afbeelding vanaf uw computer te uploaden.
  5. Bewerk de titel.
  6. Bewerk de beschrijving. Houd het bondig: een of twee zinnen.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Bekijk de andere verzamelprogrammaopties om de enquête-ervaring in te stellen of om beperkingen toe te voegen aan de enquête.
  9. Kopieer de enquêtekoppeling en deel uw enquête.

Standaardafbeelding en -tekst van miniatuur

Als u deze instelling niet bewerkt of als u klikt op Standaardwaarden opnieuw instellen, worden de standaardmetagegevens van SurveyMonkey gebruikt voor uw koppeling.

MetagegevensStandaard
TitelDe titel van uw enquête
BeschrijvingNeem deel aan deze enquête, mogelijk gemaakt door surveymonkey.com Maak gratis uw eigen enquêtes.
Afbeelding

Met de verzamelprogrammaoptie Afbeelding en tekst van miniatuur kunt u de metagegevens van de link bewerken die worden weergegeven als u de link plakt in sociale media, berichtenapps of sms'jes. Metagegevens bestaan uit de titel, beschrijving en afbeelding van uw enquête.