SurveyMonkey

U kunt verwijzen naar Momentive of het SurveyMonkey-product, of Momentive of het SurveyMonkey-product citeren in een paper, proefschrift, blog of andere publicatie. Maak de informatie op volgens de stijlgids of handleiding van uw bedrijf, school of organisatie.

Vermeld het volgende als u verwijst naar Momentive of SurveyMonkey:

  • Naam : Momentive Inc.
  • Locatie : San Mateo, Californië, VS
  • Hoofdwebsite: www.momentive.ai

De inhoud op de Momentive- en SurveyMonkey-website valt waarschijnlijk onder het auteursrecht of het merkenrecht. De enquête-inhoud is in het algemeen eigendom van de gebruiker die de enquête heeft gehouden. Als u de enquête niet hebt gemaakt, moet u de gebruiker om toestemming vragen als u ernaar wilt verwijzen.

Zie ons Gebruiksbeleid voor merken en handelsmerkenvoor details als u het Momentive-logo of schermafbeeldingen van de website wilt gebruiken.

Als u naar SurveyMonkey Audience wilt verwijzen, laat dan de naam SurveyMonkey Audience intact en neem een koppeling op naar onze Audience-hoofdwebsite:

  • Naam : SurveyMonkey Audience
  • Website: nl.surveymonkey.com/mp/audience

Citaatvoorbeeld:De gegevens voor deze enquête zijn verzameld met behulp van SurveyMonkey Audience. Informatie over hoe SurveyMonkey respondenten vindt, is hier te vinden: nl.surveymonkey.com/mp/audience

Zie ons beleid betreffende gebruik van merken en handelsmerken voor meer info als u het SurveyMonkey Audience-logo of screenshots van de website wilt gebruiken.