m

SurveyMonkey citeren

U kunt verwijzen naar SurveyMonkey of SurveyMonkey citeren in een paper, proefschrift, blog of andere publicatie. Maak de informatie op volgens de stijlgids of handleiding van uw bedrijf, school of organisatie.

Vermeld het volgende als u verwijst naar SurveyMonkey:

  • Naam: SurveyMonkey Inc.
  • Locatie: San Mateo, Californië, VS
  • Hoofdwebsite: nl.surveymonkey.com

De inhoud op de SurveyMonkey-website valt waarschijnlijk onder het auteursrecht of het merkenrecht. De enquête-inhoud is in het algemeen eigendom van de gebruiker die de enquête heeft gehouden. Als u de enquête niet hebt gemaakt, moet u de gebruiker om toestemming vragen als u ernaar wilt verwijzen.

Zie ons beleid betreffende gebruik van merken en handelsmerken voor details als u het SurveyMonkey-logo of screenshots van de website wilt gebruiken.

SurveyMonkey Audience citeren

Als u naar SurveyMonkey Audience wilt verwijzen, laat dan de naam SurveyMonkey Audience intact en neem een koppeling op naar onze Audience-hoofdwebsite:

  • Naam: SurveyMonkey Audience
  • Website: nl.surveymonkey.com/mp/audience

Citaatvoorbeeld: De gegevens voor deze enquête zijn verzameld met behulp van SurveyMonkey Audience. Informatie over hoe SurveyMonkey respondenten vindt, is hier te vinden: nl.surveymonkey.com/mp/audience

Zie ons beleid betreffende gebruik van merken en handelsmerken voor meer info als u het SurveyMonkey Audience-logo of screenshots van de website wilt gebruiken.

Lees dit artikel voor meer informatie over hoe u verwijst naar SurveyMonkey in papers of artikelen.

Ontvang antwoorden