Naar SurveyMonkey verwijzen in artikelen of een scriptie

U mag in een werkstuk of scriptie naar SurveyMonkey verwijzen mits u de juiste citaten gebruikt.  Houd er rekening mee dat op alle inhoud van de website van SurveyMonkey waarschijnlijk auteursrechten rusten of dat deze bij wet wordt beschermd als handelsmerk. De inhoud van een enquête is over het algemeen eigendom van de gebruiker die de enquête heeft uitgevoerd. Als u de enquête niet zelf hebt gemaakt, hebt u wellicht zijn of haar toestemming nodig als u er naar wilt verwijzen.

Als u het logo van SurveyMonkey of schermafbeeldingen van onze website wilt gebruiken, raadpleegt u ons beleid inzake merk- en handelsmerkgebruik voor details.

Als u naar SurveyMonkey wilt verwijzen in een tijdschrift of een publicatie, neem dan de volgende informatie hierin op:

• Bedrijf: SurveyMonkey Inc.
  • Vestigingsplaats: San Mateo, Californië, VS
  • Primaire website: www.surveymonkey.com

Hieronder vindt u een voorbeeld van hoe u naar de website van SurveyMonkey kunt verwijzen of naar een enquête die wordt gehost door SurveyMonkey.

Indeling Bluebook-citaat:

• SurveyMonkey, http://www.surveymonkey.com (laatst bezocht [datum])
  • [Naam maker enquête], [Titel enquête], http://www.surveymonkey.com/s/[enquête-id] (laatst bezocht [datum])

Verwijzen naar SurveyMonkey in werkstukken en artikelen.