Uw lijst met verzamelprogramma's beheren

Er zijn verschillende manieren om uw enquête via verzamelprogramma's te verzenden. U kunt meerdere verzamelprogramma's per enquête maken. Er geldt een limiet van drie verzamelprogramma's per enquête voor gratis plannen.

U kunt uw lijst met verzamelprogramma's vinden in de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.

Klik in uw lijst met verzamelprogramma's op . rechts van het verzamelprogramma om een menu met de volgende opties te openen:

ActieBeschrijving
Verzamelprogramma sluiten:Schakel het verzamelprogramma als u geen reacties meer wilt verzamelen. Wanneer een respondent via dat verzamelprogramma toegang tot de enquête probeert te krijgen, wordt er een gesloten pagina weergegeven. Als u meerdere verzamelprogramma's hebt in de enquête, moet u elk verzamelprogramma afzonderlijk sluiten om het verzamelen van reacties volledig te beëindigen.
Verzamelprogramma openenOpen een verzamelprogramma opnieuw of schakel een verzamelprogramma in dat u eerder hebt gesloten om nieuwe enquêtereacties te accepteren.
Verzamelprogramma bewerkenVerzamelprogramma-opties beheren: enquête-instellingen die u kunt gebruiken om de enquête-ervaring van uw respondenten te beheren.
Naam van verzamelprogramma wijzigenWijzig de bijnaam van het verzamelprogramma als u dat beter uitkomt. Deze naam is alleen voor u bestemd. De naam van het verzamelprogramma wordt niet weergegeven bij respondenten.
Alle reacties wissenHiermee worden reacties die met behulp van dat verzamelprogramma zijn vastgelegd, definitief verwijderd. U kunt blijven doorgaan met het gebruiken van dat verzamelprogramma om nieuwe reacties te verzamelen.
Verzamelprogramma verwijderenHiermee wordt het verzamelprogramma definitief uit de enquête verwijderd. U moet het verzamelprogramma leegmaken voordat u het kunt verwijderen. Als een respondent via dat verzamelprogramma toegang probeert te krijgen tot de enquête, wordt er een foutbericht weergegeven waarin wordt vermeld dat de URL mogelijk is gewijzigd of dat de enquête mogelijk niet meer bestaat. Als u een verzamelprogramma met een aangepast URL-einde verwijdert, kunt u dit mogelijk niet met een toekomstig verzamelprogramma gebruiken.

Waarom kunnen sommige verzamelprogramma's alleen worden weergegeven of waarom worden deze grijs weergegeven?

U kunt bepaalde verzamelprogramma's voor enquêtes die met u zijn gedeeld, niet weergeven of bewerken. Alleen de enquête-eigenaar kan deze verzamelprogramma's weergeven of bewerken. Meer info: Enquêtes delen met personen die samenwerken aan de enquête

Voeg een verzamelprogramma toe om te beginnen met het vastleggen van reacties op uw enquête. Bewerk de verzamelprogrammaopties om de ervaring van uw respondenten bij het invullen van de enquête aan te passen. Sluit een verzamelprogramma als u geen reacties meer wilt verzamelen. Wis een verzamelprogramma om alle reacties te verwijderen.