De enquêtes van uw team beheren

Enterprise-teams: Dit artikel is voor Enterprise-teams. Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent in een Enterprise-abonnement.

Als een primaire beheerder, beheerder of divisiebeheerder bent, kunt u de enquêtes zien die door mensen in uw team zijn gemaakt en ze helpen bij het beheren van deze enquêtes. Dit is handig als er een enquête moet worden overgeplaatst van het ene naar een ander account of als er enquêtes moeten worden verwijderd die het team niet nodig heeft.

Ga naar...

De enquêtes van een gebruiker weergeven

Bekijk de enquêtes die door de leden van uw team zijn gemaakt en besluit of u actie moet ondernemen.

1. Selecteer Mijn team in het hoofdnavigatiemenu.
  2. Selecteer Gebruikers beheren.
  3. Zoek de gebruiker van wie u de enquêtes wilt beoordelen, klik op . en kies Enquêtes beheren.

Als u iemands enquêtes weergeeft, kunt u zien hoeveel enquêtes de gebruiker heeft gemaakt en gedeeld en voor hoeveel enquêtes er verzamelprogramma's open staan. Blader om een gedetailleerde lijst te zien en zoek de titel, aanmaakdatum, status en het aantal reacties van iedere enquête. Klik op de titel om een voorbeeld weer te geven als u het enquête-ontwerp wilt zien.

Enquêtes overplaatsen van het ene naar het andere account

Als u een enquête moet overplaatsen van het ene naar het andere account (dit kan nuttig zijn als iemand vertrekt en een teamgenoot moet het overnemen), geeft u eerst de enquêtes weer die u wilt overplaatsen. U kunt de meeste enquêtes overplaatsen, uitgezonderd enquêtes die betalingen accepteren of een kioskverzamelprogramma in offline modus gebruiken.

Een enquête overplaatsen:

1. Selecteer één of meerdere enquêtes die u wilt overplaatsen.
  2. Als u één enquête hebt geselecteerd, klikt u op . en kiest u Overplaatsen. Als u meerdere enquêtes hebt geselecteerd, klikt u in het vervolgkeuzemenu Acties en selecteert u Overplaatsen.
  3. Voer de naam, het e-mailadres of het adres in van degene naar wie u wilt overplaatsen. Deze persoon moet een Power-licentie hebben om de nieuwe enquête-eigenaar te worden.
  4. Selecteer Overplaatsen. De nieuwe enquête-eigenaar krijgt een melding en ziet de enquête in het eigen account.

De enquêtes van een gebruiker verwijderen

Allereerst zoekt u de enquêtes van de persoon die u wilt verwijderen. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Zorg er dus voor dat iedereen akkoord is dat u een enquête verwijdert voor deze persoon.

Een enquête verwijderen:

1. Selecteer één of meerdere enquêtes die u wilt verwijderen.
  2. Als u één enquête hebt geselecteerd, klikt u op . en kiest u Verwijderen. Als u meerdere enquêtes hebt geselecteerd, klikt u in het vervolgkeuzemenu Acties en selecteert u Verwijderen.
  3. Bekijk het aantal enquêtes dat u hebt geselecteerd en klik op Verwijderen om te bevestigen.