Beperkingen voor verzenden van uitnodiging per e-mail, importeren, contactpersonen en tekens

Bij het verzenden van berichten via een verzamelprogramma voor e-mailuitnodiging of bij het opslaan van informatie van respondenten in Contactpersonen, moet u rekening houden met de volgende beperkingen voor verzenden, opslag en tekens.

Beperkingen voor verzending

Hoeveel berichten u in een periode van 24 uur kunt verzenden, hangt af van uw plantype:

Plan
Dagelijkse beperking voor verzenden
Gratis plan1000 berichten per account per dag
Betaalde plannen20.000 berichten per account per dag

De periode van 24 uur gaat in zodra u uw 1000e of 20.000e bericht hebt verzonden. Als u de limiet bereikt, kunt u uw bericht plannen voor aflevering op een latere datum.

TIP! U kunt meerdere verzamelprogramma's voor e-mailuitnodiging maken om meer geadresseerden toe te voegen voor de enquête. Als u een enquête verzendt naar een grote groep contactpersonen, kunt u tevens uw enquête distribueren via MailChimp.

Importbeperkingen

U kunt op twee manieren contactpersonen importeren in Contactpersonen: door ze als ontvangers toe te voegen aan een e-mailuitnodiging or door ze te importeren in Contactpersonen.

WatLimiet
Het totale aantal contactpersonen in Contactpersonen2.000.000
Contactpersonen per groep in Contactpersonen10.000
Contactpersonen per CSV10.000 (zie opmaaktips)
Contactpersonen/geadresseerden die u kunt toevoegen aan elk verzamelprogramma voor uitnodigingen per e-mailGratis plan: 1000

Betaalde plannen: 10.000
Contactpersonen die u handmatig kunt kopiëren/plakken

1000 tegelijk in het veld Verzenden aan

10.000 tegelijk per import

Tekenbeperkingen

Verboden tekens in e-mailadresvelden

In e-mailadressen die worden gebruikt in Uitnodiging per e-mail en Contactpersonen mogen de volgende tekens niet voorkomen:

SymboolBeschrijving
#Pond of hekje:
&En-teken
*Sterretje
$ € £ (etc.)Monetaire symbolen
“ ” " "Dubbele aanhalingstekens
< >Punthaken

Tekenbeperkingen in aangepaste gegevens

Het aantal tekens per veld met aangepaste gegevens moet minder zijn dan het volgende:

VeldAantal tekens
E-mailadres255
Voornaam50
Achternaam50
Aangepast 11.000
Aangepast 2–6100

HTML-sjabloon

HTML-sjablonen hebben de volgende beperkingen per bericht:

VeldAantal tekens
E-mailbericht16.000
Onderwerpregel255
Koptekst255
Knop255

Sjablonen voor aangepaste HTML en niet-opgemaakte tekst

Sjablonen voor aangepaste HTML en niet-opgemaakte tekst kunnen 2 MB aan informatie per bericht bevatten.

Vanity-domeinen

Vanity-domeinen kunnen tot 6 tekens hebben op de plaats waar doorgaans .com staat.