Beperkingen voor uitnodiging per e-mail en contactpersonen

Als u berichten verzendt via een verzamelprogramma voor e-mailuitnodigingen of informatie van respondenten opslaat in Contactpersonen, moet u rekening houden met de volgende beperkingen voor verzenden, importeren, contactpersonen en tekens.

Beperkingen voor verzending

Het aantal berichten dat u kunt verzenden, is afhankelijk van uw type abonnement.

Abonnement
Dagelijkse beperking voor verzenden
Gratis abonnement1000 berichten per account
Betaalde abonnementen20.000 berichten per account

Als de dagelijkse limiet voor verzenden is bereikt, kunt u 24 uur lang geen berichten verzenden. U kunt wel berichten plannen voor een latere datum en tijd.

TIP! Als u binnen 24 uur nog meer berichten wilt verzenden, stuurt u uw enquête via Mailchimp.

Importbeperkingen

U kunt op twee manieren contactpersonen importeren in Contactpersonen: door ze als ontvangers toe te voegen aan een e-mailuitnodiging or door ze te importeren in Contactpersonen.

WatLimiet
Het totale aantal contactpersonen in Contactpersonen2.000.000
Contactpersonen per groep in Contactpersonen10.000
Contactpersonen per CSV10.000 (zie opmaaktips)
Contactpersonen/geadresseerden die u kunt toevoegen aan elk verzamelprogramma voor uitnodigingen per e-mailGratis abonnement: 1000

Betaalde abonnementen: 10.000
Contactpersonen die u handmatig kunt kopiëren/plakken

1000 tegelijk in het veld Verzenden aan

10.000 tegelijk per import

TIP! Maak meerdere verzamelprogramma's voor uitnodiging per e-mail om uw enquête naar nog meer geadresseerden te verzenden.

Tekenbeperkingen

Verboden tekens in e-mailadresvelden

In e-mailadressen die worden gebruikt in Uitnodiging per e-mail en Contactpersonen mogen de volgende tekens niet voorkomen:

SymboolBeschrijving
#Pond of hekje:
&En-teken
*Sterretje
$ € £ (etc.)Monetaire symbolen
“ ” " "Dubbele aanhalingstekens
< >Punthaken

Tekenbeperkingen in aangepaste gegevens

Het aantal tekens per veld met aangepaste gegevens moet minder zijn dan het volgende:

VeldAantal tekens
E-mailadres255
Voornaam50
Achternaam50
Aangepast 11000
Aangepast 2–6100

HTML-sjabloon

HTML-sjablonen hebben de volgende beperkingen per bericht:

VeldAantal tekens
E-mailbericht16.000
Onderwerpregel255
Koptekst255
Knop255

Sjablonen voor aangepaste HTML en niet-opgemaakte tekst

Sjablonen voor aangepaste HTML en niet-opgemaakte tekst kunnen 2 MB aan informatie per bericht bevatten.

Vanity-domeinen

Vanity-domeinen kunnen tot 6 tekens hebben op de plaats waar doorgaans .com staat.