m

E-mailuitnodiging wordt niet ontvangen

U kunt de status van berichten die u via SurveyMonkey hebt verzonden controleren vanaf de pagina Overzicht van uw verzamelprogramma voor e-mail.

Er zijn enkele dagelijkse en maandelijkse berichtlimieten.

Het duurt gewoonlijk 15 min. voordat geadresseerden een bericht ontvangen, maar het kan soms wel een uur duren. Dit is om aan de spamvoorschriften te voldoen. Wij willen voorkomen dat wij in een bepaalde periode te veel e-mailberichten naar een specifiek domein sturen. Bovendien kan het zijn dat als u voor het eerst een bericht verzendt naar een grote groep contactpersonen, wij mogelijk contact met u moeten opnemen voordat wij het bericht kunnen verzenden.

Als uw berichten zijn gemarkeerd als Verzonden in uw Overzicht, vraagt u uw respondenten om hun mappen met spam of junkmail te controleren. Spamfilters zijn aanpasbaar en kunnen e-mailberichten blokkeren die specifieke woorden bevatten. Hoewel u niet volledig kunt voorkomen dat uw e-mailuitnodigingen worden gemarkeerd als spam, zijn er bepaalde richtlijnen die u kunt volgen om u te helpen een goed bericht op te stellen en spamfilters te vermijden.

Sommige filters blokkeren mogelijk uw berichten omdat de IP-adressen die wij gebruiken voor het verzenden van berichten niet overeenkomen met het IP-adres van het e-maildomein dat u hebt gebruikt in het veld Van van het bericht. Sta IP-adressen van SurveyMonkey toe om te voorkomen dat onze berichten worden geblokkeerd door uw servers.

U moet mogelijk ook domeinen van SurveyMonkey toevoegen aan uw whitelijst zodat zij niet worden geblokkeerd door een firewall.

TIP! Als u direct een enquête moet versturen, kunt u een verzamelprogramma webkoppeling gebruiken en de koppeling versturen via uw eigen e-mailclient.
Het duurt gewoonlijk 15 min. voordat geadresseerden een bericht ontvangen, maar het kan soms wel een uur duren. Vraag respondenten hun mappen voor spam of junkmail te controleren. Sommige netwerken blokkeren berichten. U kunt het IP-adres en de domeinen van SurveyMonkey aan uw whitelist toevoegen.

Ontvang antwoorden