Directe meldingen

Enterprise-functie: Neem contact op met Sales als u geïnteresseerd bent. Als u al een Enterprise-account hebt, neemt u contact op met uw Customer Success Manager.

Met directe meldingen kunt u snel nieuwe enquêtereacties bekijken omdat u telkens een e-mail krijgt wanneer er een reactie wordt verzonden. U kunt de directe meldingen beheren in uw verzamelprogramma-instellingen en u kunt deze delen met anderen.

Ga naar...

Welke e-mailberichten u ontvangt

Telkens als er een nieuwe reactie op uw enquête wordt verzonden, krijgt u een e-mail. De e-mail bevat een koppeling naar de afzonderlijke reactie, zodat u die kan bekijken zonder dat u zich eerst moet aanmelden bij uw SurveyMonkey-account. De koppeling blijft 90 dagen actief nadat de melding is verzonden.

U moet meldingen voor elke afzonderlijke enquête inschakelen als u meldingen voor meerdere enquêtes wilt ontvangen. Er geldt een dagelijkse limiet van 20 directe meldingen per enquête.

TIP! Lees over andere manieren waarop u meldingen kunt krijgen over enquêtereacties.

Directe meldingen instellen

Directe meldingen worden per afzonderlijke enquête ingesteld.

Directe meldingen inschakelen voor een enquête:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op Meldingen beheren.
  3. Schakel directe meldingen in voor uzelf.
TIP! Probeer deze tips voor probleemoplossing als u meldingen hebt ingesteld, maar deze niet ontvangt.

Directe meldingen delen met anderen

U kunt directe meldingen delen met mensen binnen of buiten uw team op voorwaarde dat u de eigenaar van de enquête bent.

Directe meldingen delen met anderen:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op Meldingen beheren.
  3. Schuif naar de optie voor directe meldingen en klik op Toevoegen.
  4. Voer de e-mailadressen in van de personen met wie u de directe meldingen wilt delen. Als u lid bent van een team, kunt u ook teamleden selecteren in de lijst.
  5. Klik op Delen.

Wanneer u directe meldingen deelt met iemand, ontvangt deze persoon daarover een e-mail.

Het delen van directe meldingen met iemand stoppen

Iemand verwijderen voor de ontvangst van directe meldingen voor een enquête:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op Meldingen beheren.
  3. Schuif naar de optie voor directe meldingen en klik op Geadresseerden.
  4. Klik op # naast de persoon die u wilt verwijderen.
  5. Klik op Gereed.

Uitschrijven

Als u geen directe meldingen meer wilt ontvangen, neemt u contact op met de enquête-eigenaar, zodat deze u uit de lijst kan verwijderen. Zoek naar de naam die wordt vermeld in de e-mail met de directe melding om te zien wie de enquête-eigenaar is.

Met directe meldingen kunt u snel nieuwe enquêtereacties bekijken omdat u telkens een e-mail krijgt wanneer er een reactie wordt verzonden. U kunt de directe meldingen beheren in uw verzamelprogramma-instellingen en u kunt deze delen met anderen.