De voettekst Mogelijk gemaakt door SurveyMonkey verbergen

BETAALDE FUNCTIE: Het verwijderen van SurveyMonkey-branding is alleen mogelijk bij sommige betaalde plannen. Controleer of dat bij uw plan het geval is.

De voettekst "Mogelijk gemaakt door SurveyMonkey" wordt standaard weergegeven in uw enquêteontwerp, e-mailuitnodigingsberichten en ingesloten enquêtes. Afhankelijk van uw SurveyMonkey-abonnement, kunt u de voettekst uitschakelen om de SurveyMonkey-merkaanduidingen in uw enquête te verbergen.

U moet de voettekst in elk van uw enquêtes, berichten of ingesloten enquêtes afzonderlijk uitschakelen. Er bestaat geen algemene accountinstelling waarmee u de voettekst op alle plaatsen voor alle enquêtes kunt uitschakelen.

Enquête-ontwerp

U kunt de SurveyMonkey-merkaanduidingen onder aan uw enquête-ontwerp verbergen.

U kunt als volgt de SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik op de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Voettekst om de voettekst uit te schakelen.
TIP! U kunt uw eigen voettekst toevoegen onder aan elke enquêtepagina door aanvullende tekst toe te voegen in uw enquête aan het einde van elke pagina. U kunt boven aan de tekst extra witruimte toevoegen, zodat de voettekst lager op de pagina wordt weergegeven.

E-mailuitnodigingen

U kunt SurveyMonkey-merkaanduidingen verbergen of de [FooterLink] voor de voettekst van e-mailuitnodigingen verwijderen.

U kunt als volgt de SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Klik bij het samenstellen van uw bericht op Bewerken in de rechterbovenhoek van de voorbeeldweergave van het bericht.
  2. Schakel onder aan het bericht het selectievakje SurveyMonkey-merkaanduidingen verbergen in.
  3. Klik op Opslaan.

Ingesloten enquêtes

Als u een verzamelprogramma voor websites gebruikt om uw enquête op uw website in te sluiten, kunt u de SurveyMonkey-merkaanduidingen verbergen die in de onderrand van de enquêtewidget wordt weergegeven.

U kunt als volgt de SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma voor websites.
  3. Schuif op het tabblad Thema's naar SM-branding verbergen en klik op de grijze knop om de instelling in te schakelen.