Instructies voor uitschrijven

Geen e-mails van SurveyMonkey meer ontvangen

Als u een SurveyMonkey-account hebt, kunt u zich uitschrijven voor onze e-mails, zoals de nieuwsbrief van SurveyMonkey of waarschuwingen bij reacties.

U kunt zich niet uitschrijven voor transactieberichten, zoals herinneringen voor facturering of accountupdates.

Uw e-mailvoorkeuren bewerken:

1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik op Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  3. Ga naar ALGEMENE VOORKEUREN om uw instellingen te bewerken.

Geen e-mails van SurveyMonkey Contribute meer ontvangen

Als u e-mails ontvangt van SurveyMonkey Contribute waarin u wordt gevraagd deel te nemen aan enquêtes ("Er wacht een nieuwe enquête op u"), kunt u ervoor kiezen om e-mailuitnodigingen niet langer te ontvangen. U kunt zich wel nog aanmelden bij Contribute om deel te nemen aan enquêtes.

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey Contribute-account.
  2. Klik op Mijn account in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen voor meldingen bijwerken en vul het formulier in.

Geen e-mails met enquête-uitnodigingen meer ontvangen

Makers van enquêtes kunnen enquête-uitnodigingen per e-mail verzenden naar een lijst van e-mailadressen die zij opgeven. Ze zijn verplicht een koppeling in hun berichten op te nemen waarmee geadresseerden zich kunnen uitschrijven voor toekomstige uitnodigingen van deze enquêtemakers.

Klik op de verwijderingskoppeling in de e-mailuitnodiging die u hebt ontvangen om u uit te schrijven voor alle toekomstige uitnodigingen van die specifieke SurveyMonkey-account. De link is gekoppeld aan uw e-mailadres. U kunt zich niet uitschrijven voor enquête-uitnodigingen van alle SurveyMonkey-gebruikers.

Als u vragen of opmerkingen hebt over opname in de e-maillijst van een afzender, kunt u de e-mailuitnodiging die u hebt ontvangen beantwoorden en rechtstreeks contact opnemen met de afzender. Als u zich afvraagt of een bericht dat u via SurveyMonkey hebt ontvangen mogelijk spam is, verwijzen wij u naar ons antispambeleid en kunt u een klacht indienen.

Opnieuw inschrijven. Als u de pagina voor inschrijving bezoekt, kunt u ervoor kiezen opnieuw enquêtes van alle SurveyMonkey-gebruikers te ontvangen. Met deze algemene instelling past u uw voorkeuren voor uitschrijving aan. U kunt er niet voor kiezen om alleen opnieuw uitnodigingen te ontvangen van één of een beperkt aantal gebruikers.
Beheer uw e-mailinstellingen vanuit Mijn account. Als u wilt geen enquête-uitnodigingen van iemand wilt ontvangen, klikt u op de koppeling voor verwijderen in de e-mailuitnodiging. U kunt op elk gewenst tijdstip opnieuw uitnodigingen accepteren. U kunt stoppen met het ontvangen van e-mails van SurveyMonkey Contribute door uw e-mailinstellingen te wijzigen in uw Contribute-account.