Aanmelden bij uw account

Ga naar...

Aanmelden

Aanmelden bij uw SurveyMonkey-account:

1. Ga naar de aanmeldingspagina.
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Als u zich aanmeldt vanaf een apparaat dat niet wordt herkend, moet u gegevens voor accountverificatie invullen.

Accountverificatie

Nieuwe functie: Accountverificatie is een nieuwe functie die we implementeren voor alle klanten. Bekijk deze algemene vragen over accountverificatie voor meer informatie.

Elke keer dat u zich aanmeldt met een nieuw apparaat of op een nieuwe browser, moet u de accountverificatie doorlopen.

De accountverificatie doorlopen:

1. Klik op Code verzenden nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd.
  2. Ga naar het Postvak IN van uw accounte-mail en open het verificatiebericht met het onderwerp Nieuwe aanmelding gedetecteerd, dat is verzonden door SurveyMonkey.
  3. Kopieer en plak uw verificatiecode in SurveyMonkey.
  4. Geef een unieke apparaatnaam op om uw apparaat of browser te beschrijven.
  5. Als er al twee geverifieerde apparaten zijn, verwijdert u er een om door te gaan. Het verwijderde apparaat wordt automatisch afgemeld. De volgende keer dat u het gebruikt, moet u opnieuw de accountverificatie doorlopen.

Waarom moet ik de accountverificatie doorlopen?

Accountverificatie voegt een extra beveiligingslaag aan uw account toe. U wordt hierbij gewaarschuwd als een nieuw apparaat of nieuwe browser probeert aan te melden en uw gegevens te openen. Bekijk deze algemene vragen over accountverificatie voor meer informatie.

Als u voor uw organisatie meerdere accounts nodig hebt met uitgebreide beveligings- en nalevingsfuncties, neemt u contact op met ons verkoopteam.

Aanmeldingsproblemen

Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Stel uw wachtwoord opnieuw in als u uw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten.

Ik hebt geen toegang tot het e-mailadres van het account

De accounthouder (en eigenaar van het e-mailadres) zou alleen de persoon moeten zijn met toegang tot het SurveyMonkey-account. Als u een account deelt, moet u contact opnemen met de accounthouder en veilige manieren om met anderen aan enquêtes te werken bespreken.

Wordt het e-mailadres niet beantwoord of is het een intern adres dat geen e-mail vanuit andere domeinen kan ontvangen? Of werkt de accounthouder niet meer bij het bedrijf? Overleg dan met onze IT-afdeling over het doorsturen van uw e-mail. Werk vervolgens uw accounte-mailadres bij naar een ondersteund adres waar alleen u bij kan.

Ik heb vragen over accountverificatie

Als u vragen hebt over accountverificatie, geverifieerde apparaten of aanmeldingse-mails, bekijkt u ons artikel over accountverificatie.

Andere manieren van aanmelden

Eenmalige aanmelding

Als uw organisatie eenmalige aanmelding heeft ingeschakeld, kunt u zich aanmelden via eenmalige aanmelding.

Als er een fout wordt weergegeven waarin wordt vermeld dat uw e-mailadres niet is ingeschakeld voor eenmalige aanmelding, moet u controleren of u het e-mailadres gebruikt voor eenmalige aanmelding bij uw organisatie. Als u nog geen lid bent van het team van uw organisatie of nog steeds op problemen stuit, neemt u contact op met onze IT-afdeling.

Google, Facebook, LinkedIn of Office 365

U kunt uw SurveyMonkey-account koppelen aan Google, Facebook, LinkedIn of Office 365 en die gegevens gebruiken om u aan te melden. U moet nog steeds de accountverificatie voltooien als er een nieuw apparaat of een nieuwe browser wordt gedetecteerd.

U kunt uw gekoppelde accounts beheren vanuit de sectie Gekoppelde accounts in Mijn account.

Als u zich voor SurveyMonkey hebt geregistreerd via een van deze sociale apps, hebt u mogelijk geen wachtwoord. Als u uw aanmeldingsgegevens wilt bewerken of uw account wilt verwijderen, moet u eerst uw gebruikersnaam invoeren bij Wachtwoord vergeten om een wachtwoord te maken.

Mij onthouden

Als u Mij onthouden selecteert wanneer u zich aanmeldt bij SurveyMonkey, blijft u twee weken aangemeld in deze browser, tenzij u zich afmeldt, u voor het verstrijken van deze periode uw cookies wist of uw geverifieerde apparaat wordt verwijderd.

Mij onthouden werk niet als uw browser alleen sessiecookies toestaat. U kunt dit wijzigen in uw browserinstellingen.

Lees meer over het aanmelden bij SurveyMonkey, over accountverificatie en over het oplossen van aanmeldingsproblemen.