Aanmelden bij uw account

Ga naar...

Aanmelden

Aanmelden bij uw SurveyMonkey-account:

1. Ga naar de aanmeldingspagina.
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Als u zich aanmeldt vanaf een apparaat dat niet wordt herkend, moet u gegevens voor accountverificatie invullen.

Accountverificatie

Nieuwe functie: Accountverificatie is een nieuwe functie die we implementeren voor alle klanten.

Aanmeldingsmeldingen

Telkens als er wordt aangemeld vanaf een nieuw apparaat of vanuit een nieuwe browser, sturen we een e-mail met een aanmeldingsmelding naar het e-mailadres voor het account. Aanmeldingsmeldingen bevatten een verificatiecode die u moet invoeren om het aanmelden te voltooien.

Zorg ervoor dat het e-mailadres van uw account actueel en geverifieerd is in Mijn account, zodat u onze e-mails probleemloos kunt ontvangen.

Geverifieerde apparaten

U kunt op twee apparaten of vanuit twee browsers tegelijk zijn aangemeld bij uw account.

Wanneer u zich vanaf een derde apparaat aanmeldt, moet u een geverifieerd apparaat uit uw account verwijderen om door te gaan. Als u hetzelfde apparaat in de toekomst opnieuw gebruikt, hoeft u de volgende keer alleen de accountverificatie te voltooien.

De SurveyMonkey-app telt niet mee voor de limiet van twee apparaten. U kunt dus altijd onderweg eenvoudige enquêtes maken en verzenden, en uw resultaten controleren.

Als u uw geverifieerde apparaten wilt bekijken, de bijnaam van een apparaat wilt bewerken of een apparaat wilt verwijderen, gaat u naar de sectie Aanmeldingsgegevens van Mijn account.

Kan ik accountverificatie overslaan?

Accountverificatie is een vereiste stap wanneer u zich aanmeldt bij uw account en we een nieuwe apparaat of een nieuwe browser herkennen. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe om uw account en gegevens te helpen beschermen.

U kunt accountverificatie maximaal drie keer overslaan door op Ik doe dit later te klikken, maar verificatie is telkens verplicht wanneer u zich aanmeldt vanaf een apparaat dat niet in uw account is opgeslagen als een geverifieerd apparaat.

TIP! Als andere mensen toegang moeten hebben tot enquêtes in uw account, hebben we enkele uitstekende, veilige manieren om met anderen te blijven werken aan enquêtes.

Aanmeldingsproblemen

Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Stel uw wachtwoord opnieuw in als u uw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten.

Ik heb geen e-mail gekregen met een aanmeldingsmelding

Controleer uw map met spam, ongewenste berichten of prullenbak op de onderwerpregel Nieuwe aanmeldingsmelding."

U moet ons mogelijk toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders door onze informatie op de witte lijst te plaatsen voordat u e-mail van ons kunt ontvangen. Als u niet weet hoe u afzenders toevoegt aan een lijst met adressen die u nooit wilt blokkeren, geeft u de benodigde informatie door aan uw IT-afdeling.

De verificatiecode werkt niet

U kunt een nieuwe code aanvragen via het verificatiescherm en het opnieuw proberen.

Verificatiecodes zijn 24 uur geldig, tenzij er een nieuwe code wordt aangevraagd. Zorg ervoor dat u de recentste code gebruikt en dat u deze correct invoert. Kopieer de code daarom vanuit de e-mail en plak deze.

Ik hebt geen toegang tot het e-mailadres van het account

De accounthouder en eigenaar van het e-mailadres zou alleen de persoon moeten zijn die toegang heeft tot het SurveyMonkey-account. Als u een account deelt, moet u contact opnemen met de accounthouder en veilige manieren om met anderen aan enquêtes te werken bespreken.

Andere manier van aanmelden

Eenmalige aanmelding

Als uw organisatie eenmalige aanmelding heeft ingeschakeld, kunt u zich aanmelden via eenmalige aanmelding.

Als er een fout wordt weergegeven waarin wordt vermeld dat uw e-mailadres niet is ingeschakeld voor eenmalige aanmelding, moet u controleren of u het e-mailadres gebruikt voor eenmalige aanmelding bij uw organisatie. Als u nog geen lid bent van het team van uw organisatie of nog steeds op problemen stuit, neemt u contact op met onze IT-afdeling.

Google, Facebook, LinkedIn of Office 365

U kunt uw SurveyMonkey-account koppelen aan Google, Facebook, LinkedIn of Office 365 en die referenties gebruiken om u aan te melden. U moet nog steeds de accountverificatie voltooien als er een nieuw apparaat of een nieuwe browser wordt gedetecteerd.

U kunt uw gekoppelde accounts beheren vanuit de sectie Gekoppelde accounts in Mijn account.

Als u zich voor SurveyMonkey hebt geregistreerd via een van deze sociale apps, hebt u mogelijk geen wachtwoord. Als u uw aanmeldingsgegevens wilt bewerken of uw account wilt verwijderen, moet u eerst uw gebruikersnaam invoeren bij Wachtwoord vergeten om een wachtwoord te maken.

Mij onthouden

Als u Mij onthouden selecteert wanneer u zich aanmeldt bij SurveyMonkey, blijft u twee weken aangemeld in deze browser, tenzij u zich afmeldt, u voor het verstrijken van deze periode uw cookies wist of uw geverifieerde apparaat wordt verwijderd.

Mij onthouden werk niet als uw browser alleen sessiecookies toestaat. U kunt dit wijzigen in uw browserinstellingen.

Lees hoe over het aanmelden bij SurveyMonkey, over accountverificatie en over het oplossen van aanmeldingsproblemen.