De enquêtetitel wijzigen

U kunt op elk gewenst tijdstip de titel van uw enquête wijzigen. De enquêtetitel wordt boven aan elke enquêtepagina weergegeven terwijl uw respondenten de enquête invullen, tenzij u ervoor kiest om de titel te verbergen.

U kunt als volgt de enquêtetitel bewerken:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de enquêtetitel bovenaan de voorbeeldweergave van de live enquête.
  3. Geef de nieuwe titel op in het veld Enquêtetitel. U kunt de RTF-editor gebruiken om de tekenkleur te wijzigen of om tekst vet, onderstreept of cursief weer te geven.
  4. Configureer aanvullende opties (zie hieronder voor details).
  5. Klik op Opslaan.

Uitlijning

U kunt de enquêtetitel links uitlijnen of uitlijnen op het midden. Er is geen manier om de enquêtetitel rechts uit te lijnen.

Bijnamen

Schakel het selectievakje Een bijnaam gebruiken in om een alternatieve naam toe te kennen aan uw enquête. Uw respondenten zien bijnamen van enquêtes niet, maar ze helpen u uw enquêtes geordend te houden—vooral wanneer u meerdere enquêtes hebt met dezelfde titel voor respondenten.

Bijnamen verschijnen op de pagina Mijn enquêtes en in de linkerbovenhoek van de secties Enquête ontwerpen, Reacties verzamelen en Resultaten analyseren wanneer u werkt aan een enquête.

Categorie

U kunt ook selecteren in welke categorie het gebruiksgeval van uw enquête valt, zodat wij suggesties voor vragen uit de vragenbank kunnen doen die relevanter zijn voor uw project.

De enquêtetitel verbergen

U kunt als volgt de enquêtetitel verbergen voor respondenten:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de linkerzijbalk op OPTIES.
  3. Klik op Enquêtetitel om de instelling in of uit te schakelen.

De wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd in het live weergavevoorbeeld aan de rechterkant van de pagina.

Bewerk uw enquêtetitel via het tabblad Enquête ontwerpen. De enquêtetitel wordt boven aan elke enquêtepagina weergegeven, tenzij u ervoor kiest om de titel te verbergen.