Een logo toevoegen of bewerken

Voeg uw logo toe om uw enquête aan te passen. Als u een logo toevoegt, wordt dit boven aan elke pagina in de enquête weergegeven.

Vereisten voor uploaden

• Indeling: JPG, PNG of GIF
  • Bestandsgrootte: 1MB of minder

Een logo toevoegen

Een logo toevoegen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik boven aan de enquête op + Logo.
  3. Upload een logo vanaf uw computer.
  4. Pas de logo-instellingen aan in de linkerzijbalk:
    • Logogrootte - Kies of u het logo op werkelijke grootte of klein (100px), gemiddeld (200px) of groot (300px) wilt weergeven.
    • Positie: Kies of u uw logo links uitgelijnd, gecentreerd of rechts uitgelijnd wilt weergeven.
    • Beschrijvende tekst (alt-tekst): Schakel dit in om tekst toe te voegen die uw afbeelding toegankelijk maakt voor mensen die een schermlezer gebruiken. Deze wordt niet weergegeven op de enquêtepagina.

Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Een logo wijzigen of bewerken

U kunt het logo van uw enquête altijd aanpassen of de grootte en positie van het bestaande logo bewerken.

Een logo wijzigen of bewerken:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik in de linkerzijbalk op ¿ Vormgeving.
  3. Klik op Uw logo.
    • Plaats de muiswijzer op uw bestaande logo en klik op p Logo wijzigen om het logo aan te passen.
    • U kunt de grootte of positie van het bestaande logo bewerken met de velden Logogrootte en Positie.

Een logo verwijderen

Een logo voor een enquête verwijderen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik in de linkerzijbalk op ¿ Vormgeving.
  3. Klik op Uw logo.
  4. Plaats de muiswijzer op uw bestaande logo en klik op # Logo verwijderen.
U kunt een logo toevoegen aan een enquête als u een betaald abonnement hebt.