Een logo toevoegen of bewerken

Betaalde functie: U hebt een betaald plan nodig om een logo aan uw enquête toe te voegen.

Voeg uw logo toe om uw enquête aan te passen. Als u een logo toevoegt, wordt dit boven aan elke pagina in de enquête weergegeven.

Vereisten voor uploaden

• Indeling: JPG, PNG of GIF
  • Bestandsgrootte: 1MB of minder

Een logo toevoegen

U kunt als volgt een logo toevoegen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik boven aan de enquête op + Logo.
  3. Upload een logo vanaf uw computer.
  4. Nadat u uw afbeelding hebt geüpload, configureert u de instellingen voor het logo op de linkerzijbalk:
    • Logogrootte: kies een van de volgende opties voor het weergeven van uw logo: Werkelijk grootte, Klein (100px), Normaal (200px), Groot (300px).
    • Positie: kies de optie voor de positie van uw logo: Boven titel, Onder titel of Links van titel.

Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Een logo wijzigen of bewerken

U kunt het logo van uw enquête op elk gewenst wijzigen of de grootte en positie van het bestaande logo bewerken.

U kunt als volgt een logo wijzigen of bewerken:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Logo.
    • Klik op Vervangen om het logo te wijzigen.
    • U kunt de grootte of positie van het bestaande logo bewerken door de velden Logogrootte en Positie te gebruiken.
U kunt als volgt uw logo centreren:
  1. Ga naar het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de enquêtetitel in het ontwerp.
  3. Ga naar het veld Uitlijning en selecteer Gecentreerd. De uitlijning van het logo is altijd gelijk met die van de enquêtetitel.

Een logo verwijderen

U kunt als volgt een logo verwijderen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Logo.
  4. Klik op Verwijderen.

Het logo wordt uit de enquête verwijderd.

U kunt een logo toevoegen aan een enquête als u over een betaald plan beschikt.