Een logo toevoegen of bewerken

Voeg uw logo toe om uw enquête aan te passen. Als u een logo toevoegt, wordt dit boven aan elke pagina in de enquête weergegeven.

Vereisten voor uploaden

• Indeling: JPG, PNG of GIF
  • Bestandsgrootte: 1 MB of minder

Een logo toevoegen

Een logo toevoegen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik boven aan de enquête op + Logo.
  3. Upload een logo vanaf uw computer.
  4. Nadat u uw afbeelding hebt geüpload, configureert u de instellingen voor het logo op de linkerzijbalk:
    • Logogrootte: kies een van de volgende opties voor het weergeven van uw logo: Werkelijke grootte, Klein (100px), Normaal (200px), Groot (300px).
    • Positie: Kies of u uw logo links uitgelijnd, gecentreerd of rechts uitgelijnd wilt weergeven.

Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Een logo wijzigen of bewerken

U kunt het logo van uw enquête altijd aanpassen of de grootte en positie van het bestaande logo bewerken.

Een logo wijzigen of bewerken:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik in de linkerzijbalk op ¿ Vormgeving.
  3. Klik op Uw logo.
    • Plaats de muiswijzer op uw bestaande logo en klik op p Logo wijzigen.
    • U kunt de grootte of positie van het bestaande logo bewerken met de velden Logogrootte en Positie.

Een logo verwijderen

Een logo voor een enquête verwijderen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik in de linkerzijbalk op ¿ Vormgeving.
  3. Klik op Uw logo.
  4. Plaats de muiswijzer op uw bestaande logo en klik op # Logo verwijderen.
U kunt een logo toevoegen aan een enquête als u een betaald abonnement hebt.