Mappen gebruiken om enquêtes te ordenen

U kunt uw enquêtes ordenen in mappen op de pagina Mijn enquêtes.

De pagina Mijn enquêtes geeft standaard uw gehele lijst met enquêtes weer. Als u de enquêtes in een map wilt weergeven, klikt u op de pijl omlaag en kiest u een map om uw lijst met enquêtes te filteren.

Een nieuwe map maken
  1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Alle enquêtes boven aan de enquêtelijst.
  3. Klik op Mappen beheren.
  4. Klik op +Nieuwe map.
  5. Voer een naam in voor de map.
  6. Klik op Opslaan.
Een enquête toevoegen aan een bestaande map
  1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik boven aan de lijst met enquêtes op o.
  3. Selecteer de enquêtes die u wilt toevoegen in de map.
  4. Klik op Verplaatsen naar....
  5. Kies de map waaraan u de enquêtes wilt toevoegen.
De naam van een map wijzigen
  1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Alle enquêtes boven aan de enquêtelijst.
  3. Klik op Mappen beheren.
  4. Klik op Bewerken rechts van uw map.
  5. Voer een nieuwe naam in.
  6. Klik op Opslaan.

Gedeelde enquêtes

Het is alleen mogelijk om een enquête aan uw eigen mappen toe te voegen als u eigenaar van de enquête bent. Als iemand anders een enquête met u heeft gedeeld, kunt u deze niet aan uw eigen mappen toevoegen.

Als er gedeelde enquêtes in uw account zijn, kunnen de volgende automatische mappen u helpen uw lijst met enquêtes te filteren:

Automatische map
Beschrijving
Alle enquêtesElke enquête in uw account (waaronder enquêtes die met u zijn gedeeld).
Enquêtes die niet gearchiveerd zijnDe enquêtes in uw account die niet aan een map zijn toegevoegd (met uitzondering van enquêtes die met u zijn gedeeld).
Uw enquêtesEnquêtes waarvan u de eigenaar bent.
Enquêtes gedeeld met anderenEnquêtes waarvan u eigenaar bent en die u met anderen in uw team hebt gedeeld.
Enquêtes gedeeld met uEnquêtes waarvan een ander teamlid eigenaar is en die door dit lid met u worden gedeeld.

Veelvoorkomende vragen

Kan ik de standaardweergave wijzigen en mijn mappen weergeven in plaats van mijn volledige lijst met enquêtes?

Het is niet mogelijk de standaardweergave te wijzigen op de pagina Mijn enquêtes. Altijd wordt de volledige lijst met enquêtes getoond tot u een map selecteert om deze lijst te filteren.

Kan ik een map met een wachtwoord beschermen om de toegang daartoe te beperken?

U kunt geen wachtwoord aan een map toevoegen want uw account wordt uitsluitend door uzelf gebruikt. U kunt echter enquêtes wel delen met specifieke leden van een team om samen te werken aan het ontwerp, en om reacties en analyses te verzamelen. Meer info: Enquêtes delen

U kunt uw enquêtes ordenen in mappen op de pagina Mijn enquêtes van uw account. Klik boven aan de lijst met enquêtes, naast ALLE ENQUÊTES, op de pijl-omlaag om mappen te beheren.