m

SurveyMonkey Audience voor academici

Docenten, nieuwe studenten en ouderejaars studenten kunnen reacties kopen via SurveyMonkey Audience om in een fractie van de tijd de onderzoekrespondenten te vinden die ze nodig hebben.

Ontwerprichtlijnen

Het is slim om allerlei verschillende vraagtypen te gebruiken, maar om het gebruik van vragen van het type matrix/beoordelingsschaal te beperken. U kunt een instemmingsverklaring toevoegen aan uw enquête. Houd deze wel onder de 250 tekens. Neem onze ontwerpvereisten en aanbevolen procedures door, zodat u zeker weet dat uw project succesvol zijn.

Enquêterespondenten

Of u nu kiest voor ons Amerikaanse panel via SurveyMonkey Contribute of Rewards, of een mondiaal panel via onze partners, u krijgt de reacties die u nodig hebt voor uw project. Meer informatie over de enquêterespondenten die uw enquête invullen.

Uitvoeringstermijn

Projecten worden in een paar dagen voltooid, mits de enquête voldoet aan onze richtlijnen en toereikend presteert. Als u zich richt op een zeer specifiek publiek of als de enquête onvoldoende presteert, kan het langer duren voordat het project is voltooid.

Goedkeuringsbrief

SurveyMonkey Audience is een oplossing die wordt aangeboden door SurveyMonkey. Klanten kunnen hiermee een doelpubliek bereiken voor hun enquêtes. We werven enquête-invullers onder de miljoenen mensen die maandelijks SurveyMonkey-enquêtes beantwoorden. Werving van potentiële enquête-invullers vindt plaats via onze ledensite, SurveyMonkey Contribute en onze SurveyMonkey Rewards-app. SurveyMonkey Audience wordt veel gebruikt door studenten, onderzoekers en academici die gegevens voor hun onderzoek verzamelen. SurveyMonkey Audience voert een enquête van een klant uit zolang deze voldoet aan onze vereisten voor de lengte van de enquête en andere richtlijnen. Ook moeten we tegemoet kunnen komen aan de afstemmingsvereisten van de klant op het tijdstip dat de enquête van start moet gaan.

Beleid

Alle enquêtes die worden verzonden via SurveyMonkey Audience, moeten voldoen aan het SurveyMonkey Audience-beleid.

Lees de SurveyMonkey Contribute-privacyverklaring en SurveyMonkey Rewards-privacyverklaring voor informatie over de privacy van panelleden en panelkopers.

Docenten, nieuwe studenten en ouderejaars studenten kunnen reacties kopen via SurveyMonkey Audience om in een fractie van de tijd de onderzoekrespondenten te vinden die ze nodig hebben. In dit artikel vindt u handige informatie als u ons wilt gebruiken om een academisch onderzoeksproject uit te voeren.

Ontvang antwoorden