m

SurveyMonkey Audience voor academici

Docenten, jongerejaars en ouderejaars studenten gebruiken SurveyMonkey Audience om de onderzoekrespondenten die ze nodig hebben, te vinden binnen een fractie van de tijd die het hen voorheen koste. Hieronder bieden we nuttige informatie voor hen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van een academisch onderzoeksproject met SurveyMonkey Audience waarbij er enquêtereacties worden gekocht.

Ontwerprichtlijnen

Neem onze ontwerpvereisten en aanbevolen procedures door om het succes van projecten te waarborgen: SurveyMonkey Audience-ontwerprichtlijnen

We raden u met klem aan om een verscheidenheid aan vraagtypen te gebruiken, om uw gebruik van matrix-/beoordelingsschaalvragen te beperken en om instemmingsformulieren korter te houden dan 250 tekens.

Enquêterespondenten

Of u nu koopt via ons Amerikaanse panel via SurveyMonkey Contribute of een mondiaal panel via onze partners, u verkrijgt de reacties die u nodig hebt voor uw project. Meer informatie over enquêterespondenten die uw enquête invullen.

Uitvoeringstermijn

Projecten worden in enkele dagen voltooid, op voorwaarde dat de enquête voldoet aan onze richtlijnen en in een toereikende make presteert. Als u zich richt op een zeer specifiek type publiek of als de enquête onvoldoende presteert, kan het langer duren voordat het project is voltooid.

Instemmingsverklaringen

U kunt een instemmingsverklaring aan uw enquête toevoegen. Aangeraden wordt om een eventuele instemmingsverklaring te beperken tot 250 tekens of minder.

Goedkeuringsbrief

U kunt een gestandadiseerde goedkeuringsbrief downloaden vanaf SurveyMonkey en afdrukken.

Beleid

Alle enquêtes die worden verzonden via SurveyMonkey Audience, moeten voldoen aan het SurveyMonkey Audience-beleid.

Lees de privacyverklaring SurveyMonkey Contribute voor informatie over privacy voor panelleden en panelkopers.

Docenten, jongerejaars en ouderejaars studenten gebruiken SurveyMonkey Audience om de onderzoekrespondenten die ze nodig hebben, te vinden binnen een fractie van de tijd die het hen voorheen koste. Lees dit artikel voor nuttige informatie voor hen die geïnteresseerd zijn in het via ons uitvoeren van een academisch onderzoeksproject.

Ontvang antwoorden