Voortgangsbalk

Met de voortgangsbalken zien respondenten welk deel van de enquête ze hebben voltooid en hoeveel er nog moet worden ingevuld.

De voortgangsbalk inschakelen of uitschakelen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Voortgangsbalk.
  4. Schakel Voortgangsbalk weergeven in of uit.
Logica voor overslaan Als u logica gebruikt in uw enquête, moet u de voortgangsbalk verbergen. De voortgangsbalk wordt niet opnieuw berekend als u bepaalde vragen of pagina's overslaat. Dit kan leiden tot verwarring bij de mensen die uw enquête invullen.

Instellingen

U kunt deze instellingen alleen wijzigen als Eén vraag per keer is uitgeschakeld. Is Eén vraag per keer ingeschakeld, dan werkt de voortgangsbalk iets anders. Meer info: Eén vraag per keer

InstellingBeschrijving
PositieDe voortgangsbalk wordt boven of onder aan de pagina weergegeven.
IndelingHet aantal pagina's dat tot nu toe is ingevuld of het percentage pagina's dat toe nu toe is ingevuld, wordt weergegeven.
Met de voortgangsbalken zien respondenten welk deel van de enquête ze hebben voltooid en hoeveel er nog moet worden ingevuld.