Voortgangsbalk

Voortgangsbalken tonen respondenten welk gedeelte van de enquête ze hebben voltooid en hoeveel er nog moet worden ingevuld.

De voortgangsbalk inschakelen of uitschakelen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Voortgangsbalk.
  4. Schakel Voortgangsbalk weergeven in of uit.
Logica voor overslaan Als u logica gebruikt in uw enquête, moet u de voortgangsbalk verbergen. De voortgangsbalk wordt niet opnieuw berekend als bepaalde vragen of pagina's worden overgeslagen. Dit kan leiden tot verwarring bij de mensen die uw enquête invullen.

Instellingen

U kunt deze instellingen alleen wijzigen als Eén vraag tegelijk is uitgeschakeld. Als Eén vraag tegelijk is ingeschakeld, werkt de voortgangsbalk iets anders. Meer info: Eén vraag tegelijk

InstellingBeschrijving
PositieDe voortgangsbalk wordt boven of onder aan de pagina weergegeven.
IndelingHet aantal pagina's dat tot nu toe is ingevuld of het percentage aan pagina's dat toe nu toe is ingevuld, wordt weergegeven.
Voortgangsbalken tonen respondenten welk gedeelte van de enquête ze hebben voltooid en hoeveel er nog moet worden ingevuld.