Typen Enterprise-teamlicenties, rollen en machtigingen

Enterprise-teams: dit artikel is voor Enterprise-teams. Hebt u een Advantage-team of Premier-team, ga dan naar Typen teamlicenties en machtigingen.

Uw licentie en rol in een team bepalen welke accountmachtigingen u hebt en hoe u kunt samenwerken met uw team.

Uw Enterprise-team heeft een vast aantal Power-gebruikerslicenties en een onbeperkt aantal licenties voor Casual-gebruikers.

Binnen deze twee categorieën licenties vormen de roltoewijzingen de samenwerkingsstructuur van uw team. Hier vindt u de licenties en de verschillende rollen:

LicentieRolBeschrijving
PowerPrimaire beheerderDe primaire beheerder gaat over de facturering, het bibliotheekbeheer en het toewijzen van rollen.
PowerBeheerderBeheerders hebben haast dezelfde machtigingen als de primaire beheerder, waaronder die voor het beheren van afdelingen, bibliotheken en rollen.
PowerDivisiebeheerderDivisiebeheerders beheren de aan hen toegewezen afdelingen, de mensen in deze afdelingen en hun Afdelingbibliotheken.
PowerPower-gebruikerPower-gebruikers kunnen enquêtes maken en delen met behulp van alle Enterprise-functies en gereedschappen, met toegang tot betaalde integraties.
CasualCasual-gebruikerCasual-gebruikers hebben toegang tot eenvoudige SurveyMonkey-functies; ze kunnen enquêtes maken en een voorbeeld weergeven van het werk van hun teamgenoten. Enterprise-teams hebben een onbeperkt aantal licenties voor Casual-gebruikers.
  • Verouderde abonnementen

Hier vindt u een handige vergelijkingsgids tussen de verschillende beschikbare functies voor Power-licenties en Casual-licenties:

Enquêtes bouwen

Enquêtes samenstellenPowerCasual
Onbeperkt aantal enquêtes
Onbeperkt aantal vragen10 vragen per enquête
Geavanceerde vragen (matrix, commentaarvak, klikoverzicht, sterrenscore, a/b-testen, bestandupload, etc.)Essentiële vraagtypen
Logica (logica voor overslaan, overnemen van vragen en antwoorden, randomisatie, diskwalificatie, quota, aangepaste variabelen, etc.)Kan geen logica toevoegen
Geavanceerde logica (geavanceerd vertakken*, geavanceerd overnemen van vragen en antwoorden*)✅ *Kan geen logica toevoegen
Meertalige enquêtes*✅ *Kan geen vertaalbestand toevoegen

Branding

BrandingPowerCasual
Teamthema's
Premium en aangepaste thema'sStandaardthema's
Aangepaste grafiekkleurenStandaard grafiekkleuren
Branding verbergen (enquêtevoettekst, gedeelde gegevens, gesloten pagina)SurveyMonkey- of Momentive-branding
Uw logo toevoegenKan logo niet toevoegen
Aangepast URL-eindeWillekeurig gegenereerd URL-einde
URL eigen merkgebruiksurveymonkey.com url
Eindpagina voor enquête (plus aangepast dankwoord, aangepaste diskwalificatie)SurveyMonkey- of Momentive-eindpagina

Verzenden

Verzenden PowerCasual
Verzend zo vaak als nodig en geen reactielimiet
Geavanceerde verzamelprogramma's (uitnodiging per e-mail, insluiten in website, offline kiosk*, sms-bericht*, QR-code, etc.)✅ *Alleen webkoppeling
Terugkerende enquêteKan niet automatisch enquêtes genereren
Slimme meldingenKan geen e-mails activeren
Integraties en rechtstreekse API-toegangGeen toegang

Analyseren

AnalyserenPowerCasual
Alle reacties weergeven
Gegevens exporterenExports (behalve SPSS)*, pagina's met gedeelde gegevens en dashboards
Onbeperkte regels en filters voor enquêtes waarvan u eigenaar bentSlechts één regel per keer toepassen
Onbeperkte regels en filters voor enquêtes die met u zijn gedeeldAlleen weergeven
Gecombineerde filtersKan geen gecombineerde filters toevoegen
Opgeslagen weergavenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
KruistabelrapportenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
Geavanceerde analyse (reactiekwaliteit, stemmingsanalyse, woordwolk, taggen, statistische significantie, etc.)Diagrammen en gegevenstabellen

* Kan alleen enquêtes exporteren die binnen uw account gemaakt zijn of die gedeeld zijn door een andere Casual-gebruiker.

Samenwerking

SamenwerkenPowerCasual
Enquêtes delen en samenwerkenAlleen enquêtes weergeven die zijn gedeeld door Casual-licentiesAlleen enquêtes weergeven die zijn gedeeld door Power-licenties
Samenwerken in werkgroepenAlleen weergeven
Wachtwoordbescherming (enquêtetoegang, gedeelde gegevens, gedeeld dashboard)Iedereen met een koppeling kan weergeven
Overgeplaatste enquêtes ontvangenKan niet overplaatsen naar Casual-licenties en kan geen overplaatsingen ontvangen
Offline kioskKan offline enquêtes niet downloaden
Telefonische ondersteuningAlleen ondersteuning via e-mail

* Add-on-functie beschikbaar voor Power-licenties afhankelijk van de abonnements- en beheerderinstellingen

Naast de Power-licentiefuncties hebben primaire beheerders en beheerders meer mogelijkheden om hun team te beheren. Hier vindt u belangrijke verschillen tussen de rollen:

Primaire beheerderBeheerder
Items toevoegen aan de teambibliotheek
Teamoverzicht weergeven
Gebruikers weergeven en beheren
Gebruikers uitnodigen voor lidmaatschap van het team
Doorlopende ondersteuning van de Customer Success Manager
Teamactiviteit weergeven
Factureringsgegevens beherenAlleen weergeven
Aanmeldingen en registraties beheren met accountcontroleGebruikers beheren en gebruikers uitnodigen
Standaardmachtigingen voor het hele team instellenAfhankelijk van de algemene instelling
Algemene teambrede instellingen beherenAlleen weergeven, instellingen selecteren

* Ga voor meer informatie over Divisiebeheerders naar afdelingen

• Hoe wijzig ik mijn licentie of rol?
  • Hoe controleer ik de status van mijn Power-licentieaanvraag?
  • Kan ik een Power-licentie aanvragen als ik al ben afgewezen?

Om uw Enterprise-team te beheren, moet u een primaire beheerder of beheerder zijn. Divisiebeheerders, ga naar afdelingen.

Tip: zie Licenties voor uw Enterprise-team beheren voor meer informatie.

• Licenties of rollen wijzigen
  • De machtigingen van meerdere gebruikers tegelijk wijzigen
  • De primaire beheerder wijzigen
  • Hoe beoordeel ik Power-licentieaanvragen van mijn team?
  • Hoeveel Power-licenties kan ik toewijzen?