m

Spamfilters vermijden

Wij controleren uitgaande berichten van verzamelprogramma's voor e-mail op spam en misbruik. Als uw berichten automatisch worden gemarkeerd als spam door ons systeem of handmatig worden gemarkeerd door uw respondenten, kunnen wij uw e-mailmachtigingen opschorten en contact met u opnemen voor aanvullende informatie over uw bericht of lijst van contactpersonen.

Over het algemeen, wordt bij spamfilters gebruikgemaakt van een puntensystemen. Hoe meer punten een bepaald bericht verzamelt, des te waarschijnlijker het is dat het als spam wordt gemarkeerd. Lees ons anti-spambeleid zodat u weet wat wel en niet is toegestaan en volg deze richtlijnen.

  • Verstuur alleen enquêtes naar mensen die akkoord zijn gegaan met het ontvangen van berichten van u.
  • Als u een lijst hebt aangeschaft, neemt u contact op met alle ontvangers via uw eigen e-mailclient om hun toestemming te verkrijgen voordat u hen berichten toestuurt via SurveyMonkey.
  • Gebruik uw persoonlijke e-mailadres of e-mailadres op het werk in het veld Van zodat respondenten weten wie hen het bericht toestuurt.
  • Schrijf een beschrijvende onderwerpregel. Zeg liever niet "Vul deze enquête in!", maar neem het onderwerp van de enquête of uw bedrijfsnaam op zodat respondenten weten wat het e-mailbericht bevat.
  • Verstrek een goede inleiding in uw bericht. Laat respondenten bijvoorbeeld weten wie u bent, hoe u hun e-mailadres hebt verkregen of wat het doel van de enquête is.
  • Vergeet niet op te nemen hoe zij kunnen afzien van deelname of zich kunnen afmelden voor uw enquête-uitnodigingen.
  • Gebruik correct grammatica en interpunctie in onderwerpregels en berichten. Vermijd: alles in hoofdletters te schrijven; woorden als gratis, winnen en geld; uitroeptekens, percentagetekens, valutatekesn; verwijzing naar stimulansen of prijzen in de onderwerpregel.

Spamfilters zijn aanpasbaar en kunnen e-mailberichten die specifieke worden bevatten blokkeren, en sommige netwerken of organisaties hebben strenge regels die automatisch berichten blokkeren of markeren die geen deel uitmaken van een whitelist. U kunt IP-adressen en domeinen van SurveyMonkey toestaan zodat zij niet worden geblokkeerd door uw organisatie.

Als u direct een enquête moet versturen, kunt u een verzamelprogramma webkoppeling gebruiken en de koppeling versturen via uw eigen e-mailclient.

Wij controleren uitgaande berichten van verzamelprogramma's voor e-mail op spam en misbruik. Lees ons anti-spambeleid zodat u weet wat wel en niet is toegestaan en volg deze richtlijnen.

Ontvang antwoorden