m

Optie voor maandelijkse betaling

Het Standard-maandabonnment is een prima alternatief als u niet voor een heel jaar in één keer wilt betalen. Dit plan biedt u betaalde functies, zoals logica voor overslaan, aangepaste rapporten en exporteren. Zie maandplan →

U kunt tijdens het registreren uw abonnement en factureringsfrequentie (elke maand of om de 2, 3 of 6 maanden) kiezen in de sectie Overzicht op de check-outpagina. Zorg ervoor dat u automatisch verlengen begrijpt voordat de verlenging plaatsvindt, zodat de volgende maand (of de volgende 2, 3 of 6 maanden) niet in rekening wordt(en) en gebracht, tenzij u meer tijd nodig hebt.

Op dit moment zijn er geen maandelijks opties voor onze andere plannen.

Maandelijkse reactielimiet

Eén ding dat geldt voor al onze maandplannen (ongeacht of het een plan voor 1 maand of 2, 3 of 6 maanden betreft), is de reactielimiet van 1000 reacties. Als u in een maand meer dan 1000 reacties verzamelt bij een maandplan, moet u overgebruikkosten betalen, terwijl u bij jaarplannen een onbeperkt aantal reacties kunt verzamelen zonder extra kosten.

Teamsamenwerking

Het is bij een maandplan niet mogelijk om een team te maken. Teams zijn alleen beschikbaar voor betaalde jaarplannen.

Een upgrade naar een jaarplan uitvoeren

Als u een upgrade wilt uitvoeren vanaf een maandplan naar jaarplan, moet u zich aanmelden en daarna een jaarplan kiezen in onze Plannen en prijzen. Als er betaalde tijd resteert in uw maandplan, wordt deze verwerkt in de kosten van het jaarplan. Dit bedrag wordt op de check-outpagina voor de upgrade afgetrokken van uw totale kosten.

Wij maken gebruik van de betalingsmethode die wordt vermeld in uw factureringsgegevens wanneer u een upgrade van uw account uitvoert. Pas uw betalingsinformatie eventueel aan voordat u een upgrade uitvoert.
 

*SurveyMonkey Audience-reacties worden apart verkocht.

Een maandplan is een prima plan als u niet voor een heel jaar tegelijk wilt betalen. U kunt hierbij per maand betalen en verlengen. Maandplannen omvatten 1000 enquêtereacties per maand, waarbij u voor aanvullende reacties moet betalen.

Ontvang antwoorden