Een kopie van een enquête naar een ander account verzenden

U kunt een kopie van een enquêteontwerp naar een ander account sturen als het ontvangende account een betaald account is. Uw enquête en de reacties daarop blijven in uw account.

U kunt als volgt een kopie van een enquête verzenden naar een ander account:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik op . rechts van de enquête die u wilt kopiëren.
  3. Klik op Een kopie verzenden.
  4. Kies een van de volgende opties:
    • Een kopie naar één gebruiker verzenden: Voer de gebruikersnaam van de geavanceerde gebruiker in naar wie u een kopie van uw enquête wilt sturen.
    • Alle leden van uw team: Als u primaire beheerder bent of een beheerder van een team, kunt u de enquête naar alle uw teamleden sturen.
  5. Klik op Kopiëren voltooien.

Alles uit de sectie Enquête ontwerpen van de enquête wordt naar het ontvangende account gekopieerd (enquêtevragen en -pagina's, opties, logica, thema, logo enz.). Niets uit de sectie Reacties verzamelen of Resultaten analyseren wordt gekopieerd.

Kan ik een kopie sturen naar een specifieke subset van gebruikers in mijn team?

U kunt momenteel geen kopie van een enquête naar een deel van de leden van uw team sturen. U kunt een kopie van een enquête naar één gebruiker tegelijk sturen, of naar alle leden van uw team tegelijk.

U kunt een enquête naar een ander account kopiëren vanaf de pagina Mijn enquêtes, op voorwaarde dat het ontvangende account een geavanceerd plan heeft.