Bevestigingsberichten verzenden

Betaalde functie: U hebt een betaald abonnement nodig om bevestigingse-mails in te schakelen.

Automatisch een bevestigingsbericht verzenden wanneer iemand een enquête voltooit die door een uitnodiging per e-mail is verzonden om te laten weten dat u de enquête hebt ontvangen. In het bericht is een koppeling opgenomen waarmee ze hun antwoorden kunnen zien.

Ga naar...

Bevestigingsberichten inschakelen

Zo schakelt u bevestigingsberichten in:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen en kies Verzenden via e-mail om een e-mailuitnodiging te verzenden.
  2. Stel uw uitnodigingsbericht op en klik op Volgende.
  3. Klik op Bevestigingsbericht.
  4. Selecteer Aan, er wordt naar elke respondent een bevestigingsmail verzonden met een kopie van hun antwoorden.

Het bevestigingsbericht wordt automatisch verzonden naar het e-mailadres van de geadresseerde nadat ze de enquête hebben voltooid. U kunt niet handmatig bevestigingsberichten verzenden.

Bevestigingsberichten worden niet verzonden naar mensen die een enquête slechts gedeeltelijk hebben voltooid.

Wat de respondenten te zien krijgen

Het bevestigingsbericht wordt binnen een paar minuten verzonden nadat de enquête-invuller op Gereed klikt om de enquête te voltooien. De e-mail bevat de titel van de enquête en een koppeling om de antwoorden te bekijken.

Enquête-invullers kunnen alle vragen en hun antwoorden bekijken die ze hebben gezien bij het maken van de enquête, inclusief open tekst en meegenomen tekst. Ze kunnen tot 90 dagen na het maken van de enquête hun antwoorden bekijken.

SurveyMonkey-branding verwijderen

Als u een aangepaste URL hebt gebruikt of de SurveyMonkey-voettekst hebt verwijderd op uw uitnodiging per e-mail, passen we dezelfde opties toe op uw bevestigingse-mail.

Automatisch een bevestigingsbericht verzenden als iemand een enquête voltooit die door een uitnodiging per e-mail is verzonden om te laten weten dat u de enquête hebt ontvangen. In het bericht is een koppeling opgenomen waarmee ze hun antwoorden kunnen bekijken.