Kan ik volgen wie er heeft gereageerd en de enquête anoniem houden?

Als u het verzamelprogramma voor e-mail gebruikt, worden de IP-adressen en e-mailadressen van respondenten standaard opgeslagen in de enquêteresultaten.

Als u enquêteresultaten anoniem maakt, kunt u het verzamelprogramma zondanig bewerken dat nog steeds wordt bijgehouden wie wel of wie niet de enquête heeft beantwoord. Geef op het tabblad Ontvangers weer of ontvangers de status Gereageerd of Niet gereageerd hebben. Hiermee krijgt u niet hun enquêteresultaten te zien, maar alleen wie wel of niet de enquête heeft ingevuld.

Als u reacties hebt verzameld voordat u de instellingen voor verzamelprogramma's wijzigt, wordt mogelijk informatie van respondenten die de enquête al hebben ingevuld opgeslagen in enquêteresultaten.