Een uiterste datum en tijd instellen

U kunt uw instellingen voor verzamelprogramma's zodanig bewerken dat een verzamelprogramma automatisch wordt gesloten (stopt met het verzamelen van reacties) op een bepaalde datum en tijd.

U kunt als volgt een uiterste datum en tijd instellen:

1. Ga naar het gedeelte Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en ga naar de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Schakel Uiterste datum en tijd in.
  4. Kies een datum en tijd in de toekomst.
  5. Klik op gesloten-bericht. Nadat de datum en tijd zijn verstreken, krijgt iedereen die probeert toegang tot de enquête te krijgen het gesloten-bericht te zien.

Als u zowel een maximaal aantal reacties als een uiterste datum en tijd instelt, wordt het verzamelprogramma gesloten zodra één van beide limieten wordt bereikt.