SurveyMonkey

U kunt uw instellingen voor verzamelprogramma's zodanig bewerken dat een verzamelprogramma automatisch wordt gesloten (en stopt met het verzamelen van reacties) op een bepaalde datum en tijd. Als u meerdere verzamelprogramma’s hebt, moet u de instellingen voor uiterlijke deelnamedatum en -tijd afzonderlijk aanpassen voor elk verzamelprogramma.

U kunt als volgt een uiterste datum en tijd instellen:

  1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en open de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Schakel Uiterste datum en tijd in.
  4. Kies een datum en tijd in de toekomst.
  5. Klik op Bericht voor gesloten enquête bewerken. Zodra de datum en tijd zijn verstreken, krijgt iedereen die de enquête wil openen dit bericht voor een gesloten enquête te zien.

Als u het verzamelprogramma Facebook Messenger gebruikt, kunt u het bericht voor de gesloten enquête niet bewerken.

Tip: met verzamelprogramma’s kunt u uw enquête verzenden. Elk type verzamelprogramma werkt een beetje anders. U kunt dus uit verschillende opties kiezen wanneer u ze instelt. Als u deze optie niet ziet in het type verzamelprogramma dat u gebruikt, lees dan de informatie op deze pagina samen met het help-artikel over het type verzamelprogramma.

Als u zowel Reactielimieten als een uiterste datum en tijd instelt, wordt het verzamelprogramma gesloten zodra een van beide limieten wordt bereikt.