Een PDF van een enquête afdrukken

Betaalde functie: Een PDF afdrukken van een enquête is alleen beschikbaar bij sommige betaalde plannen. Controleer of dat bij uw plan het geval is.

U kunt het enquêteontwerp als volgt downloaden in de PDF-indeling:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op Afdrukken in de linkerzijbalk.
  3. Configureer de afdrukopties.
  4. Klik op PDF downloaden. Er wordt een PDF van het enquêteontwerp naar uw computer gedownload.

Nadat u de download hebt geopend, kunt u deze afdrukken vanuit het PDF-viewerprogramma dat u gebruikt, bijvoorbeeld Adobe Reader.

Afdrukopties

U kunt de volgende opties configureren bij het afdrukken van uw enquêteontwerp.

OptieBeschrijving
Stijl afdrukkenKies Geoptimaliseerd voor afdrukken om een PDF-versie in grijstinten van het enquêteontwerp te downloaden of kies Huidig thema gebruiken om een PDF-bestand in de themakleuren van uw enquête te downloaden.
Afbeeldingen opnemenNeem uw logo, afbeeldingen en A/B-test met afbeelding op in de PDF.
Enquêtetitel opnemenZelfs als uw weergaveopties zijn ingesteld op het verbergen van de enquêtetitel, wordt de enquêtetitel in de PDF opgenomen als u dit vakje inschakelt.
Paginanummers opnemenHiermee worden de paginanummers boven aan elke pagina weergegeven. Als uw weergaveopties zijn ingesteld op het verbergen van paginatitels, worden paginanummers niet weergegeven in het PDF-bestand.
Afdrukken met pagina-eindenElke nieuwe pagina in uw enquêteontwerp begint op een nieuwe pagina in de PDF. Eén enkele pagina in uw enquête kan meerdere pagina's in de PDF omvatten.
AfdrukstandKies Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal).
PapierformaatKies Letter (8,5" x 11"), Legal (8,5" x 14") of A4 (210 mm x 297 mm)

Beperkingen

De volgende aspecten van uw enquête worden niet opgenomen in de PDF-versie van uw enquêteontwerp:

Feedback krijgen? U kunt een onlinevoorbeeld delen van uw enquête en mensen uitnodigen opmerkingen achter te laten. Het onlinevoorbeeld kan door anderen worden gebruikt om de enquête-ervaring te testen. Hun reacties worden niet vastgelegd.
U kunt een enquêteontwerp opslaan als PDF om het afdrukken te vergemakkelijken, zodat u deze kunt meenemen naar een vergadering of offline reacties op papier kunt verzamelen. Bewerk de enquête of pas uw afdrukinstellingen aan om er zeker van te zijn dat de PDF uw volledige ontwerp afdrukt.