Een afzonderlijke vraag exporteren

Betaalde functie: U heeft een betaald abonnement nodig om enquêteresultaten te exporteren.
Een overzicht voor een afzonderlijke vraag exporteren:
  1. Klik op het tabblad Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik rechts boven in de hoek van de vraag die u wilt downloaden op Exporteren.
  3. Klik op Overzichtsgegevens van vragen.
  4. Kies de indeling en eventuele speciale opties.
  5. Klik op Exporteren.

U kunt alle onbewerkte gegevens voor een individuele vraag exporteren door uw resultaten te exporteren nadat u er een weergaveregel op hebt toegepast.

1. Klik op het tabblad Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op de linkerzijbalk op +WEERGEVEN.
  3. Selecteer de vraag die u wilt opnemen op de WEERGAVEREGEL.
  4. Klik op Toepassen. Alleen de geselecteerde vraag wordt weergegeven in het overzicht met resultaten aan de rechterkant van de pagina.
  5. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Opslaan als om de desbetreffende vraag te exporteren.
  6. Klik op Bestand exporteren.
  7. Kies Alle reactiegegevens.
  8. Kies een exportindeling bij de aanwijzing Enquêtegegevens exporteren.
  9. Klik op Exporteren.
U kunt het diagram en de gegevens van een individuele vraag downloaden. Klik op Exporteren in de rechterbovenhoek van de vraag op het tabblad Vragenoverzicht.