Een afzonderlijke vraag exporteren

Betaalde functie: Alleen met een betaald abonnement kunt u enquêteresultaten exporteren.
Een overzicht voor een afzonderlijke vraag exporteren:
  1. Klik op het tabblad Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek van de vraag die u wilt exporteren op Opslaan als.
  3. Klik op Overzichtsgegevens van vragen.
  4. Kies de indeling en eventuele speciale opties.
  5. Klik op Exporteren.

U kunt alle onbewerkte gegevens voor een individuele vraag exporteren door uw resultaten te exporteren nadat u er een weergaveregel op hebt toegepast.

1. Klik op het tabblad Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op +WEERGEVEN op de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de vraag die u wilt opnemen op de WEERGAVEREGEL.
  4. Klik op Toepassen. Alleen de geselecteerde vraag wordt weergegeven in het overzicht met resultaten aan de rechterkant van de pagina.
  5. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Opslaan als om de desbetreffende vraag te exporteren.
  6. Klik op Bestand exporteren.
  7. Kies Alle reactiegegevens.
  8. Kies een exportindeling bij de aanwijzing Enquêtegegevens exporteren.
  9. Klik op Exporteren.
U kunt het diagram en de gegevens van een individuele vraag downloaden. Klik op Exporteren in de rechterbovenhoek van de vraag op het tabblad Vragenoverzicht.