Een hyperlink toevoegen

Gebruik de RTF-editor om een hyperlink toe te voegen aan uw enquête. U kunt een koppeling tot stand brengen met aanvullende informatie op uw website of met een bestand, bijvoorbeeld een PDF, die wordt gehost op een andere site.

Overigens staan sommige tekstvelden, zoals Enquêtetitel of Paginatitel u niet toe om hyperlinks toe te voegen.

U kunt als volgt een hyperlink toevoegen:

1. Markeer in het tekstvak de tekst waarvan u een koppeling wilt maken. Of plaats uw cursor op de plek waar u de koppeling wilt invoegen.
  2. Klik op j in de opmaakbalk.
  3. Vul de volgende velden in en klik op OK:
Veld
Beschrijving
URLVoer de volledige URL in van de website waarmee u een koppeling tot stand wilt brengen. Bijvoorbeeld: https://help.surveymonkey.com
Weer te geven tekstVoer de tekst in die u wilt weergeven als hyperlink.
DoelHiermee bepaalt u hoe de koppeling wordt geopend.
  • Geen: Opent in hetzelfde tabblad of venster.
  • Nieuw venster: Opent in een nieuw tabblad of venster.

Voorbeeld

U kunt als volgt een hyperlink maken met het volgende uiterlijk en de volgende werking: Helpcentrum SurveyMonkey

URL: https://help.surveymonkey.com
Weer te geven tekst: SurveyMonkey Help Center
Doel: Nieuw venster
Breng een koppeling met een e-mailadres tot stand. Als u een directe koppeling tot stand wilt brengen met een nieuw e-mailadres in de standaard e-mailclient van uw respondent, voert u uw e-mailadres in het URL-veld in.
Gebruik de RTF-editor om een hyperlink toe te voegen aan uw enquête.