Paginatitels en paginabeschrijvingen

U kunt paginatitels toevoegen aan de verschillende pagina's in uw enquête, zodat deze er overzichtelijk en geordend uitzien. Gebruik het veld Paginabeschrijving om meer informatie voor respondenten toe te voegen over de vragen die op de pagina worden weergegeven of om speciale instructies voor respondenten op te nemen.

Een paginatitel of een paginabeschrijving toevoegen

Een paginatitel of een paginabeschrijving toevoegen:

1. Ga naar het onderdeel Enquête ontwerpen van de enquête.
  2. Schuif naar boven op een pagina van een enquête.
  3. Klik op + Paginatitel toevoegen.
  4. Voer uw titel of beschrijving in.
  5. Klik op Opslaan.
Tekst opmaken en tekenlimieten

Paginatitels mogen niet langer zijn dan 100 tekens. U kunt deze vet, onderstreept of cursief weergeven en u kunt de tekenkleur van paginatitels wijzigen. Andere bewerkingsopties voor tekstopmaak zijn niet beschikbaar.

U kunt voor paginabeschrijvingen maximaal 4000 tekens invoeren. En u kunt de tekst volledig aanpassen met de RTF-editor.

Paginatitels verbergen

Paginatitels verbergen voor respondenten:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Paginatitels om deze uit te schakelen. U kunt deze instelling op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.
TIP! Het is niet mogelijk om paginabeschrijvingen te verbergen voor respondenten. Wel kunt u ze leeg laten. Wilt u aantekeningen over een enquêtepagina toevoegen? Dan kunt u opmerkingen achterlaten voor de enquête.
Wat bij respondenten wordt weergegeven

VeldBeschrijving
1EnquêtetitelDe enquêtetitel wordt boven aan elke enquêtepagina weergegeven. U kunt de enquêtetitel verbergen voor respondenten.
2PaginatitelPaginatitels staan onder de enquêtetitel. U kunt paginatitels uitschakelen, zodat respondenten ze niet meer zien.
3PaginabeschrijvingPaginabeschrijvingen staan onder de enquêtetitel. U kunt paginabeschrijvingen niet uitschakelen, maar wel leeg laten.

Paginatitels bevatten informatie over welke soort vragen op een pagina worden weergegeven. Ze voegen extra informatie toe of instructies die respondenten mogelijk nodig hebben om de vragen op die pagina te beantwoorden.