m

Meerdere antwoorden toevoegen

Als u een groot aantal antwoordkeuzen moet toevoegen voor één vraag, kunt u in één keer een complete lijst kopiëren en plakken in plaats van elke antwoordkeuze afzonderlijk toe te voegen.

Deze optie is beschikbaar bij elk vraagtype met uitzondering van Enkel tekstvak, Commentaarvak en Contactinformatie. Voor vragen met een matrix van vervolgkeuzemenu's of voor vragen van het type matrix/beoordelingsschaal kunt u alleen rijkeuzen kopiëren en pakken, geen kolomkeuzen.

Antwoordkeuzen kopiëren en plakken:

  1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op een vraag om deze te bewerken of voeg een nieuwe vraag toe.
  3. Klik in de modus Bewerken op + Meerdere antwoorden toevoegen in de rechterbovenhoek van de velden met antwoordkeuzen.
  4. Voer elke keuze op een aparte regel in.
  5. Klik op Opslaan.

Wat gebeurt er met bestaande antwoordkeuzen

In de meeste gevallen worden bestaande antwoordkeuzen opgenomen in het tekstvak en overschrijven eventuele veranderingen die u aanbrengt de bestaande antwoordkeuzen als u op Opslaan klikt.

Als de vraag echter aan een of meer van de volgende voorwaarden voldoet, worden de bestaande antwoordkeuzen niet weergegeven in het bulktekstvak Antwoorden toevoegen. Alle nieuwe antwoordkeuzen die u invoert, worden toegevoegd na de bestaande antwoordkeuzen:

Als u sommige van de oorspronkelijke antwoordkeuzen wilt verwijderen, klikt u op D aan de rechterkant van de antwoordkeuze die u wilt verwijderen.

TIP! Kopieer en plak meerdere vragen tegelijk Als u al veel vragen hebt geschreven voor uw enquête, kunt u tijd besparen door de vragen en antwoorden in bulk te kopiëren en plakken. Meer info: Vragen kopiëren en plakken
Als u een groot aantal antwoordkeuzen moet toevoegen, kunt u in één keer een complete lijst kopiëren en plakken in plaats van elke antwoordkeuze afzonderlijk te moeten toevoegen.

Ontvang antwoorden