SurveyMonkey

ENTERPRISE-FUNCTIES Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent in Accountbeheer. Als u al een SurveyMonkey Enterprise-account hebt, neemt u contact op met uw Customer Success Manager.

Met Accountbeheer kan het e-maildomein van uw organisatie worden vergrendeld, zodat elk SurveyMonkey-account dat het e-maildomein van uw bedrijf gebruikt onderdeel wordt van uw Enterprise-team.

Hiervoor moet eenmalige aanmelding (SSO) voor Enterprise-team zijn ingeschakeld. Als iemand lid wordt van uw Enterprise-team via Accountbeheer, moet deze persoon daarna eenmalige aanmelding (SSO) gebruiken voor toegang tot dat account.

Deze functie is niet beschikbaar als u gegevens hebt opgeslagen in ons Europese of Canadese datacentrum. Bekijk uw accountgegevens om te zien of dit voor u van toepassing is.

Accountbeheer bestaat uit twee delen:

Afbeelding van de registratiepagina met de melding dat een account is vastgelegd ('Opmerking: zo te zien hebt u het contactadres van uw bedrijf gebruikt'). Als u toegang hebt tot het bedrijfsnetwerk, kunt u hier toetreden tot het Enterprise-abonnement van het bedrijf. Is dit account voor persoonlijk gebruik? Dan moet u een ander e-mailadres voor zakelijk contact gebruiken.

Account vastleggen onderschept nieuwe registraties die een zakelijk e-mailadres gebruiken.

Wanneer iemand zich probeert te registreren voor een nieuw account met het e-maildomein van het bedrijf, wordt het maken van een account geblokkeerd. In plaats daarvan wordt deze persoon gevraagd zich te registreren als onderdeel van uw Enterprise-team.

Als de persoon besluit het Enterprise-abonnement te nemen, heeft deze twee mogelijkheden:

  • Een bestaand account converteren naar het Enterprise-team
  • Een nieuw account maken als onderdeel van het Enterprise-team:
Welkomstbericht waarin gebruikers laten weten dat ze zich hebben aangemeld met het e-mailadres van hun bedrijf. Er is een optie om het eigendom van het bestaande account van de gebruiker over te plaatsen naar het Enterprise-account van het bedrijf of om bij te werken naar een persoonlijk account.

Met de functie Account migreren kunt u bestaande bedrijfsaccounts naar uw Enterprise-team migreren.

Als iemand zich aanmeldt met een bestaand account dat het e-maildomein van uw bedrijf gebruikt, worden er twee mogelijkheden geboden:

  • Het bestaande account converteren naar het Enterprise-team
  • Het e-mailadres wijzigen in een persoonlijk adres en het account gescheiden houden

Als deze persoon niet onmiddellijk wil kiezen, kan hij of zij ervoor kiezen om later te beslissen. Personen hebben vanaf de eerste keer dat ze zich aanmelden 30 dagen om een beslissing te nemen. Telkens als hij of zij zich aanmeldt gedurende deze periode van 30 dagen, wordt er opnieuw gevraagd of deze persoon nu wil kiezen of later wil beslissen.

Als er na verloop van 30 dagen nog steeds niet is gekozen, verliezen ze toegang tot het account. Ze kunnen het account dan converteren of hun e-mailadres wijzigen in een persoonlijk adres om opnieuw toegang te krijgen.