Een handleiding voor het ontwerpen van uw enquête

Met deze handleiding krijgt u de grondbeginselen van het bouwen van een enquête onder de knie. Kunt u een specifieke functie niet vinden, gebruik dan de zoekbalk bovenaan om een antwoord te vinden in ons Helpcenter.

§ Opbouwfunctie met slepen en neerzetten

Vragen toevoegen aan uw enquête, is eenvoudiger dan ooit. Gebruik het menu Opbouwen op de zijbalk om vragen, pagina's en inhoud rechtstreeks naar uw enquête te slepen.

ë Klik om te bewerken

Bij het maken van uw enquête kunt u met de nieuwe functie Voorbeeld weergeven meteen uw aanpassingen bekijken. Klik op een vraag, navigatieknop, paginatitel of iets anders in uw enquête om dit item te bewerken.

Als u een vraag bewerkt, kunt u met de instellingen op de tabbladen Bewerken, Opties, en Logica beheren welk type gegevens door de vraag wordt verzameld.

í Al uw ontwerphulpmiddelen op één plek

Met de zijbalk aan de linkerkant kunt u elk aspect van uw enquêteontwerp beheren zonder dat u de pagina hoeft te verlaten.

ì Bewerken van tekst in RTF-indeling

Met onze gebruiksvriendelijke RTF-editor kunt u het volgende doen: het lettertype wijzigenafbeeldingen invoegenvideo toevoegen en hyperlinks maken.

Met deze handleiding krijgt u de grondbeginselen van het bouwen van een enquête onder de knie. Kunt u een specifieke functie niet vinden, gebruik dan de zoekbalk bovenaan om een antwoord te vinden in ons Helpcenter.