SurveyMonkey

Dışa Aktarımlar

Ücretli özellik
Bu özelliğin abonelik paketinize dahil olup olmadığını görmek için oturum açın.

Anket sonuçlarınızı XLS elektronik tablosu olarak dışa aktarabilir ve anket sonuçlarınızı Excel’de açabilirsiniz. Dışa aktarım örneklerine bakın »

Anket sonuçlarınızı dışa aktarmak için:

  1. Anketinizin Sonuçları Analiz Et bölümüne gidin.
  2. Sayfanın üstündeki Farklı Kaydet düğmesini tıklayın.
  3. Dosyayı dışa aktar öğesini tıklayın.
  4. Bir dışa aktarım türü seçin: Tüm Özet Veriler veya Tüm Yanıt Verileri .
  5. XLS biçimini seçin, dışa aktarım seçeneklerinizi belirleyin ve Dışa Aktar düğmesini tıklayın.
  6. Sol kenar çubuğunda DIŞA AKTARIMLAR alanında dosyayı bilgisayarınıza indirmek için dışa aktarımı tıklayın. Dışa aktarım dosyaları 14 gün boyunca burada saklanır.

Özet Veriler dışa aktarımları anket sonuçlarını soruya göre düzenler. Soru türüne bağlı olarak XLS dışa aktarım dosyasında şunları içeren sunuma hazır tablolar bulunur:

  • Soru ve yanıt seçeneklerinin metinleri
  • Yanıt sayısı, açılır menü sorusu veya çoktan seçmeli soru olması durumunda yanıt seçeneği yüzdesi ve ilgili grafik
  • Soruyu yanıtlayan ve atlayan yanıtlayan sayısı

Yorum Kutularından, Metin Kutularından veya Diğer yanıt seçeneği ya da yorum alanı bulunan sorulardan alınan yanıtları görmek için dışa aktarırken açık uçlu yanıtları dahil et seçeneğini işaretlediğinizden emin olun.

Yanıt Verileri dışa aktarımlarında, anket sonuçları her satırda belirli bir yanıtlayanın yanıtlarının bulunduğu bir tablo şeklinde düzenlenir. Soru türü, verilerin elektronik tabloda nasıl rapor edileceğini belirler.

Bu ayar, yalnızca tek bir yanıt seçeneğine izin verilen sorularda geçerlidir.

Elektronik tablo sütunları varsayılan olarak daraltılmıştır. Yani her yanıt seçeneğini ayrı sütunlarda sıralamak yerine, yalnızca yanıtlayanın seçtiği yanıt hücrede gösterilir; tüm yanıtlar tek bir sütunda listelenir.

Sütunları genişletmeyi seçerseniz bir soruya ait olası her yanıt seçeneği kendi sütununda listelenir. Yanıtlayan belirli bir yanıt seçeneğini seçmişse uygun sütunun altındaki hücrede bu yanıt yazar. Yanıtlayan belirli bir yanıt seçeneğini seçmemişse bu sütunun altındaki hücre boş bırakılır.

Varsayılan olarak yanıtlayan belirli bir yanıt seçeneğini seçmişse hücrede gerçek yanıt metni kullanılır.

Yanıt seçeneklerinizi sayısal değerlere dönüştürmeyi seçebilirsiniz.

  • Yanıt seçeneklerinize atanan değerler, anket tasarımınızda göründükleri sıraya karşılık gelir. Listedeki ilk yanıt seçeneğine 1, listedeki ikinci yanıt seçeneğine 2 vb. atanır.
  • Yanıt olarak Diğer seçeneği eklediyseniz, 0 olarak atanır.
  • Değerlendirme sorularında, her yanıt seçeneğinin sayısal değeri olarak anket tasarımında atanan ağırlıklı değeri kullanırız.
  • Hangi yanıt seçeneğinin hangi atanan sayıya ait olduğunu görmek için kendi anahtarınızı oluşturmalısınız.
  • İçe aktarılan SurveyMonkey Audience demografik bilgilerinde, atanan ağırlıklar veri tablolarınızdaki yanıt seçeneklerinin sırasına göredir.

Elektronik tablodaki her satır, belirli bir yanıtlayanın yanıt grubunu içerir ve her soru için kendi analizinizi yapmanıza olanak sağlar.

SütunTanım
Yanıtlayanın KimliğiYanıtlayanla ilişkili özgün numara.
Toplayıcı KimliğiToplayıcının benzersiz numarası. Bu kimliği toplayıcının başlığı ile eşleştirmek için, dışa aktarımınıza da dahil olan CollectorList dosyasını kullanın.
Başlangıç tarihi:Yanıtlayanın ankete ulaştığı anı gösteren zaman damgası.
Bitiş tarihiYanıtlayanın anketi gönderdiği veya son değiştirdiği anı gösteren zaman damgası.
IP AdresiIP izleme kullandıysanız yanıtlayanın IP adresi.
E-posta AdresiE-posta Daveti toplayıcısı kullandıysanız mevcuttur.
AdıBunu kişiye eklediyseniz ve E-posta Daveti veya Kısa Mesaj toplayıcılarını kullandıysanız mevcuttur.
SoyadıBunu kişiye eklediyseniz ve E-posta Daveti veya Kısa Mesaj toplayıcılarını kullandıysanız mevcuttur.
Özel 1-6Bunu kişiye eklediyseniz ve E-posta Daveti veya Kısa Mesaj toplayıcılarını kullandıysanız mevcuttur. Bir biçimlendirme notu—her zaman özel 1 için bir sütun görürsünüz. Özel 2-6 sütunları, kullanmadığınız sürece gösterilmez.
Soru 1Anketinizdeki ilk soru. Boş hücreler, yanıtlayanın seçmediği yanıt seçenekleri, yanıtlayanın cevap vermediği sorular veya anket tasarımınızdaki mantık nedeniyle atladığı sorulardır. Birden çok yanıt seçeneği satırı, sütunu veya alanı olan sorular; her satır, sütun veya alan kendi sütununda olacak şekilde tabloda birden çok sütunu kapsar.
Özel 7-50Bunu kişiye eklediyseniz ve E-posta Daveti veya Kısa Mesaj toplayıcılarını kullandıysanız mevcuttur. Özel 7-50 sütunları, kullanılmadığı sürece görüntülenmez.

İPUCU! Hala elektronik tabloyla ilgili yardıma mı ihtiyacınız var? Dışa aktarımlarla ilgili sorun çözme konusunda daha fazla bilgi alın.