SurveyMonkey

Aşağıdaki başlıca kredi kartları ve para birimleri kabul edilmektedir:

Kart TürüGeçerli Olduğu Para Birimleri
MasterCardDesteklenen tüm para birimleri
VisaDesteklenen tüm para birimleri
American ExpressUSD, EUR, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL ve daha fazlası (Hindistan, Arjantin, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Endonezya, Hindistan, Peru ve Güney Afrika'da kabul edilmez.)
JCBAUD, JPY, TWD
Discover, Diners ClubUSD
Visa DeltaGBP
Carte BleueEUR
CartaSiEUR
EloBRL

Kredi kartı ödemeniz başarısız olursa, ödemenin alınmadığına veya başarısız olduğuna ilişkin bir hata mesajı alırsınız. Lütfen kredi kartı bilgilerinizi tekrar kontrol edin ve tekrar deneyin.

Pencere boş sayfa şeklinde açıldığı için fatura bilgilerinizi düzenleyemiyorsanız, lütfen tarayıcınızın güvenlik ayarlarını kontrol edin. Sıkı güvenlik ayarları kullanıyorsanız, pencere düzgün şekilde açılmayabilir. Güvenlik ayarlarınızın seviyesini geçici olarak düşürmeyi deneyin veya farklı bir tarayıcı kullanın.

  • Kredi kartı detaylarınızı ve fatura adresinizi yeniden girin:
  • Kart güvenlik kodunuzu doğrulayın (CVV2 veya CID)
  • Çerezleri silin veya farklı bir tarayıcı kullanın
  • Kartınızı veren kurumla iletişime geçin

Ön onay ücreti veya ödemesi, kredi kartınızda veya banka ekstrenizde beklemede olan ücret şeklinde görünebilen, askıya alınmış geçici fonlardır. Bu test işlemi, ücretlendirmenin tam olarak gerçekleştirilmesinden önce çevrimiçi perakendeciler tarafından kartın geçerli olduğunu doğrulamak amacıyla yapılır. Ön onay ücretinin banka veya kredi kartı şirket tarafından reddedilmesi durumunda, ücretlendirmenin tamamı iptal edilir ve satın alma işlemi gerçekleşmez.

SurveyMonkey hesabınızdaki kredi kartı ayrıntılarını veya fatura iletişim bilgilerini güncellediğinizde, söz konusu karta da bunun gibi bir ön onay uygulanabilir. Bu işlem, yeni bilgilerin geçerli olduğunu doğrulamak amacıyla yapılır. Bu geçici onay işlemi, kalıcı bir ücretlendirme değildir. Sonraki birkaç gün içinde (bankaya bağlı olarak genelde 7 iş günü içinde) otomatik olarak karttan kaldırılır ve ücret hesabınıza iade edilir. Bu iptal işlemi para iadesi olarak görünebileceği gibi, gerçek bir ücretlendirme olmaması nedeniyle ön onay ücreti hesap geçmişinden tamamen silinebilir.

Kartınızı veren kurum veya banka, ödemenize para birimi dönüştürme veya yabancı işlem ücreti ekleyebilir. Beklediğinizden daha yüksek bir ücret alınırsa, hangi oran ve ücretlerin uygulanabileceğine dair bilgi almak için lütfen sağlayıcınıza başvurun; bu bilgiler SurveyMonkey tarafından kontrol edilmez veya bilinmez.

Kartınız güncellendiyse ancak SurveyMonkey hesabındaki kart bilgileri güncel değilse, ücretin yeni kartınıza yansıtıldığını görebilirsiniz.

Kart sağlayıcısına ödeme gönderildiğinde, ödeme işlemcimiz kart bilgilerini SurveyMonkey hesabında depolar. Bu bilginin güncel olmaması durumunda, kart sağlayıcısının iki seçeneği bulunur: bu bilgiyi kullanarak ücretlendirmeyi kabul etmek ve güncellenen karta yansıtmak veya ücretlendirmeyi reddetmek. Ücretlendirmeyi kabul ederek güncellenen karta yansıtmaları durumunda, SurveyMonkey, güncel olmayan kart bilgilerini veya güncellenmiş kart bilgilerini görebilir.

Bu, müşterilerin güncellenmiş bir kart aldığı durumlarda nispeten sık karşılaşılan bir durumdur. Kart düzenleme kurumları, müşterilerinin SurveyMonkey gibi ücretli aboneliklere olan erişimlerini kaybetmelerini istemedikleri için genelde güncel olmayan karta yansıtılan ücretlendirmeleri bir süre için kabul etmeye devam eder.