SurveyMonkey

Bağlantı, doğrudan bir teşekkür sayfasına veya anketi yanıtladığınızı belirten bir mesaja gidiyorsa, anket, tarayıcı başına yalnızca bir yanıta izin verecek şekilde ayarlanır. Lütfen Birden Fazla Yanıt özelliğini açmak için ayarları değiştirebilecek anketi oluşturucuyla iletişime geçin.

Önceden doldurulmuş yanıtları bulmak için bir anket açtıysanız, bunun nedeni, ankette Yanıt Düzenleme özelliğinin açık VE Birden Fazla Yanıt özelliğinin kapalı olmasıdır. Lütfen Yanıt Düzenleme özelliğini kapatabilecek anket oluşturucuyla iletişime geçin.

Bir ankete erişmeye çalışıyor ve bunun yerine SurveyMonkey ana sayfasına yönlendiriliyorsanız, kullandığınız bağlantı yanlış demektir. Bağlantılar karakterlere ve büyük/küçük harfe duyarlıdır, bu yüzden fazladan boşluk veya büyük harf yerine yazılan küçük harf bağlantıyı bozabilir.

Ankete erişmek için köprüyü tıklamak yerine, URL'yi kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırmayı deneyin. Bu işe yaramazsa, lütfen size doğru bağlantıyı vermesi için anket oluşturucuyla iletişim kurun.

Anket kapalıysa, sizin için anketi yeniden açması için anket oluşturucuyla iletişim kurmanız gerekir.

Anketi siz mi oluşturdunuz? Lütfen yanıtlayanlar anketinizi tamamlayamadığında yapmanız gerekenler konusunda ipuçları almak için şu sorun çözme makalesini okuyun.