SurveyMonkey

Yanıtlayanlara Anlık Sonuçları Göstermek

Anlık Sonuçlar, yanıtlayanlara anketi tamamladıktan sonra sonuçların gerçek zamanlı özetini göstermenizi sağlar. Bu toplayıcı seçeneği, çoğu toplayıcıda varsayılan olarak kapalıdır, ancak Facebook Messenger toplayıcısı varsayılan olarak açıktır. Anlık Sonuçlar özelliğini Toplayıcı seçeneklerinizden açabilirsiniz.

Anlık Sonuçlar özelliğini açmak için:

  1. Anketinizin Yanıt Topla bölümüne gidin.
  2. Toplayıcının adını tıklayın ve toplayıcı seçeneklerine erişin. Gelişmiş seçenekleri göster seçeneğini tıklamanız gerekebilir.
  3. Anlık Sonuçlar özelliğini açın. Yaptığınız değişiklikler otomatik olarak kaydedilir.

İPUCU! Toplayıcılar, anketinizi gönderme yollarıdır. Her toplayıcı türü birbirinden farklıdır, bu nedenle kurulumlarını yaparken aralarından seçim yapabileceğiniz farklı seçeneklere sahiptir. Kullandığınız toplayıcı türünde bu seçeneği görmüyorsanız bu sayfadaki bilgileri inceleyin ve söz konusu toplayıcı türüne ilişkin yardım makalesini mutlaka okuyun.

Anketi test toplayıcısı aracılığıyla yanıtlayarak, Anlık Sonuçlara ilişkin önizleme yapabilirsiniz. Önizleme ve Puanlama bölümünden anketinize ilişkin önizleme yaptığınızda Anlık Sonuçları göremezsiniz.

Anlık Sonuçlar, anketi Anlık Sonuçlar özelliğini açtığınız herhangi bir toplayıcı ile yanıtlayanları gösterir. Anketinizi dağıtmak için birden fazla toplayıcı kullanıyorsanız, her toplayıcı için Anlık Sonuçlar özelliğiniz açmanız gerekmektedir.

Anlık Sonuçlar açık olduğunda, anketin sonunda Bitti düğmesine tıklayarak anketi tamamlayan tüm yanıtlayanlar Anlık Sonuçlar sayfasına yönlendirilir.

Anketinize Soru Atlama Mantığı, Engelleme Mantığı veya Kota eklediğinizde anketinizde soru atlayan yanıtlayanlar, mantık ayarlarınıza bağlı olarak Anlık Sonuçları görebilir. Anlık Sonuçları görmediklerinden emin olmak için, anket penceresini kapatma veya yanıtlayanları özel bir web sitesine yönlendirme opsiyonunu seçin.

Anlık Sonuçlar, yanıtlayanın anketi tamamladığı veya sayfayı yenilediğinde toplanan tüm kapalı uçlu soruların sonuçlarını vurgular. Örnek için »

Toplayıcınıza Özel Teşekkür mesajı eklediğinizde, yanıtlayan kişi SurveyMonkey hesabında oturum açtığı sürece, özel mesajınız Anlık Sonuçlar sayfasının üst kısmında görünür. Anket yanıtlayan, oturum açmamışsa, özel mesaj Anlık Sonuçlarda görüntülenmez.

Yanıtlayanlar Anlık Sonuçlar sayfasının alt kısmındaki ikinci Bitti düğmesini tıkladıktan sonra, Anket Bitiş Sayfasını görürler. Anket yanıtları, yanıtlayan anketinizin son sayfasındaki Bitti düğmesini tıkladığında gönderilir; yanıtlarını göndermeleri için yanıtlayanların Anlık Sonuçlar sayfasındaki Bitti düğmesini tıklaması gerekmez.

Beyaz Etiketli URL

Ücretli özellik
Bu özelliğin abonelik paketinize dahil olup olmadığını görmek için oturum açın.

Toplayıcınızda Beyaz Etiketli URL (research.net) kullanıyorsanız, Anlık Sonuçlar sayfasında görünen SurveyMonkey markasını kaldırabilirsiniz.

Anlık Sonuçlar, anket sonuçlarınızın hızlı bir özetini göstermeyi amaçlamaktadır. Bu nedenle göz önünde bulundurulması gereken bazı görüntüleme sınırlamaları bulunmaktadır:

  • Anlık Sonuçlar, Kaydırma sorusu yanıtları da dahil olmak üzere bireysel yanıtları ve açık uçlu yanıtları göstermez.
  • Yanıt seçeneği alanına görüntü eklediğinizde, Anlık Sonuçlar görünmez.
  • Anlık Sonuçlar, 15'ten fazla kapalı uçlu sorunun olduğu anketlerde görünmez.
  • Anlık Sonuçlar, 10.000'den fazla yanıtı olan anketlerde görünmez.
  • Hesabınızın yanıt sınırına ulaştığınızda, Anlık Sonuçlar, herhangi bir yeni yanıtı göstermez.
  • Web Sitesi Toplayıcısı kullanılırken Anlık Sonuçlar görünmez.
  • Kiosk Modu kullanılırken Anlık Sonuçlar görüntülenmez.
  • 100 yanıt topladıktan sonra, Anlık Sonuçların yenilenmesi ve yeni yanıtları içermesi 15 dakika kadar sürebilir.
  • Anket tasarımınızda ve toplayıcı seçeneklerinizde yapacağınız düzenlemelerin Anlık Sonuçlar sayfasında görüntülenmesi 15 dakika kadar sürebilir.
  • Anlık Sonuçlar için kullanılan grafik türleri ve görüntüleme seçenekleri özelleştirilemez.
  • Kullandığınız herhangi bir A/B testine dahil olan tüm değişkenler, Anlık Sonuçlarda görüntülenebilir.

İPUCU! 15’ten fazla soru paylaşmak, grafikleri özelleştirmek, açık uçlu yanıtları paylaşmak, paylaşacağınız soruları seçmek ve daha fazlasını yapmak için, anket sonuçlarınızı paylaşmak üzere paylaşılan bir veri sayfası oluşturun.