SurveyMonkey

Ücretli abonelik paketleri, bir sonraki fatura tarihinizde ücretli özelliklere olan erişiminizi kaybetmemenizi sağlamak üzere varsayılan olarak otomatik yenilenen aboneliklerdir. Otomatik yenileme ayarlarınızı hesabınızın Fatura Bilgileri sekmesinden kontrol edebilirsiniz.

  • Otomatik yenileme etkin durumda olduğunda, abonelik bir sonraki fatura tarihinizde yenilenir ve ücretli özelliklere erişebilirsiniz.
  • Otomatik yenileme devre dışı bırakıldığında, abonelik bir sonraki fatura tarihinde yenilenmez. Bunun yerine hesabınız ücretsiz bir abonelik paketine düşürülür ve ücretli özelliklere olan erişiminiz kaldırılır.

İstediğiniz zaman otomatik yenilemeyi iptal edebilirsiniz. Bu işlem, bir sonraki fatura tarihinde ödeme yönteminizden ücret alınmasını veya fatura ile ödeme yapıyorsanız sonraki faturanın çıkarılmasını engeller.

Yenileme ödemenizin vadesi, bir sonraki fatura tarihinizdir. Yenilemenize ilişkin faturalama şekliniz, ödeme yönteminize bağlıdır:

Ödeme Yöntemi
Otomatik Yenileme Etkin
Hemen ÖdeyinFatura Bilgileri sekmesinde listelenen ödeme yöntemi, bir sonraki fatura tarihinizde otomatik olarak tarafınıza yansıtılır.
Faturayla ÖdeyinBir sonraki fatura tarihinden 45 gün önce size ve fatura ilgilinize e-posta ile bir fatura gönderilir. Faturalara aynı zamanda İşlem Geçmişi sekmesinden de erişebilirsiniz. Ödeme yöntemleri ve ödemenin nasıl yapılacağına ilişkin talimatlar, faturanın üzerindedir.

İPUCU! Bir sonraki fatura tarihinizde otomatik olarak ücretlendirilmek yerine yenileme ödemenizi yapmak için e-posta ile bir fatura almak istiyorsanız, faturayla ödeme talebinde bulunabilirsiniz.

Abonelik yenileme ödemenizin vadesi, bir sonraki fatura tarihinizdir. Çoğu abonelik paketi, her yılın aynı gününde yıllık olarak (12 ayda bir) otomatik yenilenir. Ayrıca, çeşitli fatura sıklığı seçeneklerine sahip aylık abonelik paketimiz de mevcuttur.

Bir sonraki fatura tarihinizi kontrol etmek için:

  1. SurveyMonkey hesabınızda oturum açın.
  2. Sağ üst köşedeki kullanıcı adınızı tıklayın.
  3. Hesabım öğesini seçin.
  4. Fatura Bilgileri sekmesini tıklayın.
  5. Bir Sonraki Fatura Tarihi ibaresine bakın.

Yenileme tutarı, bütün ekibiniz için olup ekibinizin büyüklüğüne bağlıdır.

Ücretli abonelik paketinizi veya ekibinizi etkin halde tutmak için, ödemenizi bir sonraki fatura tarihinden önce tamamlamanız gerekir.