SurveyMonkey

Kullanabileceğiniz ödeme yöntemleri, fatura ülkenize ve ne satın aldığınıza bağlıdır. Satın alma işlemi gerçekleştirirken, ödeme sayfasında veya faturanızda mevcut ödeme yöntemlerini görürsünüz. Fatura ülkenizi seçip göz atmanız yeterlidir.

Mevcut müşterilerimize yalnızca yenileme ödemeleri için Otomatik Ödeme (SEPA) hizmeti sunuyoruz.

  • Kredi veya Banka Kartı
  • Elektronik Havale veya Doğrudan Para Yatırma
  • Çek
  • PayPal

Yukarıda kullanmak istediğiniz ödeme yöntemini bulun ve bunu hemen ödeme yapmak için kullanıp kullanamayacağınıza bakın. Ödeme sayfasına ödeme bilgilerinizi girer ve ödemenizi gönderirsiniz. O zaman hesabınız hazırdır!

Kullanmak istediğiniz ödeme yönteminin faturayla ödeme seçeneğinin olup olmadığına bakın. Öyleyse, ödeme sayfasından fatura öğesini seçin ve ödeme bilgilerinizi girin. Ardından, ödemeniz için size bir fatura göndeririz. E-postadaki Ödeme Yap öğesini tıklayın veya İşlem Geçmişi sekmesinden faturayı açın. Ödeme yöntemleri ve ödemeye ilişkin talimatlar, faturanın üzerinde listelenir.

İPUCU! Her ödeme yönteminin, hesabınızdaki ücretli özelliklere ne zaman erişeceğinizi etkileyebilecek farklı bir işlem süresi vardır.

Ücretlendirildiğiniz para birimi, ödeme yönteminizin bulunduğu fatura ülkesine bağlıdır. Ödemeyi tamamlamadan önce, Onayla veya Öde düğmesinin hemen üstünde faturada kullanılacak para biriminin göründüğünden emin olun.

Faturanıza bir satın alma emri numarası ekleyebilirsiniz. Ancak satın alma emirleri, geçerli ödeme formları olarak kabul edilmez. Hesabınızı aktif hale getirmek için, faturada belirtilen kabul edilen ödeme yöntemlerinden birini kullanarak ödeme yapmanız gerekir.

SurveyMonkey Audience yanıtlarının ödemesini kredi veya banka kartı ile yapabilirsiniz. Veya Audience Kredilerini kullanabilir, faturayı önceden ödeyip bireysel projeleri kredi kullanarak ödeyebilirsiniz. Nasıl ödeneceğine, mevcut ödeme yöntemlerine ve ödemelerin nereye gönderileceğine ilişkin tüm bilgiler faturanın üzerindedir.

Ödeme yöntemleri, talimatlar ve SurveyMonkey banka bilgileri faturanızın üzerindedir. Lütfen ödemenizi faturanızın üzerinde listelenen bilgiler doğrultusunda gönderin. Muhasebe amaçlı olarak daha fazla ticari bilgiye ihtiyacınız olması durumunda, Ödemeler için İletişim Bilgileri bölümümüzü inceleyebilirsiniz.