SurveyMonkey

SurveyMonkey hesabınızda oturum açmak için:

  1. Oturum açma sayfasına gidin.
  2. E-posta adresinizi girin ve İleri öğesini tıklayın.
  3. Parolanızı girin ve Oturum aç öğesini tıklayın.
  4. Tanımadığımız bir cihazdan veya tarayıcıdan oturum açıyorsanız, hesap doğrulamayı tamamlayın.

Yeni bir cihazdan veya tarayıcıdan her oturum açtığınızda, hesap doğrulamayı tamamlamanız gerekir.

Hesap doğrulamayı tamamlamak için:

  1. E-posta adresinizi ve parolanızı girdikten sonra Kod gönder öğesini tıklayın.
  2. Hesabınızın e-posta gelen kutunuza gidin ve SurveyMonkey'den gönderilen, konusu "Yeni Oturum Açma Uyarısı" olan doğrulama e-postasını açın.
  3. Doğrulama kodunuzu kopyalayıp SurveyMonkey'e yapıştırın.
  4. Cihazınızı veya tarayıcınızı açıklamak için benzersiz bir Cihaz rumuzu oluşturun.
  5. Halihazırda iki doğrulanmış cihazınız varsa devam etmek için birini kaldırın. Kaldırılan cihazdaki oturum otomatik olarak kapatılır. Cihazı bir dahaki sefere kullanmak istediğinizde, hesap doğrulama işlemini tekrar tamamlamanız gerekir.

Hesap doğrulama, yeni bir cihaz veya tarayıcı oturum açmaya ve verilerinize erişmeye çalıştığında sizi uyararak hesabınıza ekstra bir güvenlik katmanı ekler. Daha fazla bilgi için hesap doğrulamaya ilişkin bu sık sorulan soruları inceleyin.

Kurumunuz için gelişmiş güvenlik ve uyumluluk özelliklerine sahip birden çok hesaba gereksinim duyuyorsanız, satış ekibimize ulaşın.

  • Kullanıcı adımı veya parolamı unuttum
  • Birden fazla hesabım var ve nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum
  • Hesap e-posta adresine erişimim yok
  • Hesap doğrulama ile ilgili sorularım var

Kurumunuzun Tek Oturum Açma özelliği etkinse, Tek Oturum Açma yöntemi ile oturum açabilirsiniz.

E-posta adresinizin Tek Oturum Açma için etkin olmadığına dair bir hata alırsanız, Tek Oturum Açma için kurumunuzda kullandığınız e-posta adresini girdiğinizden emin olun. Kurumunuzun ekibine henüz katılmadıysanız veya halen oturum açma sorunları yaşıyorsanız, BT departmanınıza ulaşın.

SurveyMonkey hesabınızı Google, Facebook, LinkedIn, Microsoft 365 veya Apple'a bağlayabilir ve bu kimlik bilgilerini kullanarak oturum açabilirsiniz. Yeni bir cihaz veya tarayıcı saptanırsa, yine hesap doğrulamayı tamamlamanız gerekir.

E-posta adresinizde veya parolanızda yapılacak tüm değişiklikler Google, Facebook, LinkedIn, Microsoft veya Apple hesabınızdan yönetilmelidir.

Parolanızı unutursanız, oturum açmak için kullandığınız platform üzerinden sıfırlayabilirsiniz. Parolanızı SurveyMonkey ile sıfırlayamazsınız.