SurveyMonkey

Bir anket tasarlarken metni kalın, eğik veya altı çizili yapmak ve görüntüler, videolar veya bağlantılar eklemek için zengin metin düzenleyicisi kullanabilirsiniz. Bazı alanlarda daha fazla biçimlendirme seçeneği sunan gelişmiş düzenleyici bulunur.

Zengin metin düzenleyicide bulunan seçenekler, soru türüne ve alana göre değişiklik gösterir. Belirli bir alana özel seçenekleri görmek için doğrudan alanı tıklayın.

Metni biçimlendirmek için:

  1. Anketi Tasarla bölümüne gidin.
  2. Alanlardan herhangi birindeki metni tıklayın veya seçin.
  3. Biçimlendirme araç çubuğunu kullanın. Bazı alanlarda, gelişmiş düzenleyiciyi açmak için … öğesini tıklayabilirsiniz.

Temalar ve CSS temaları (yalnızca Enterprise), anketinizin tümüne metin biçimlendirmesini uygulamanıza olanak sağlar.Zengin metin düzenleyici, alanlardaki metni teker teker düzenlemenizi sağlar.

Anket genelindeki metin biçimlendirmeyi denetlemek için tema ayarlarınızdan yazı tipi boyutunu ve stilini değiştirebilirsiniz. Tek bir metin alanı için ek biçimlendirme eklemek veya tema yazı tipi ayarlarını geçersiz hale getirmek için zengin metin düzenleyiciyi kullanabilirsiniz. Anketteki temaya ve zengin metin düzenleyiciye göre uygulanan biçimlendirmeyi görmek için değişikliklerinizi kaydedin.

Temaların veya zengin metin düzenleyicinin kullanıldığı metin biçimlendirmede, karakter sınırlarına dahil edilen HTML etiketleri eklenir.

Bazı standart temalar, varsayılan olarak kalın soru metnine sahiptir. Bu durumda, geriye dönerek sorunuzdaki belirli kelimeleri kalın hale getirmek için, temanızın yazı tipi ayarlarını değiştirmeniz ve Soru Metninin altındaki Kalın seçeneğini kaldırmanız gerekir.