SurveyMonkey

Hesap Türleri ve Hesap Sahipliği

Ücretli bireysel abonelik paketlerinin Hesap Bilgileri bölümünde listelenen hesap türünüz, hesabınızla nasıl etkileşim kuracağımızı belirler. Ücretli hizmetlerimiz öncelikle işletmeler ve profesyonel kullanıcılar için tasarlandığından, hesap türünüz varsayılan olarak İş olarak ayarlanır.

Ekip ve Enterprise hesapları her zaman Business hesapları olarak kabul edilir. Ancak ücretli, bireysel bir abonelik paketiniz varsa ve hizmetimizi öncelikli olarak kişisel, ailevi veya ev içi amaçlarla kullanıyorsanız, platformumuzun ve hizmetlerimizin bu tür kişisel kullanımını daha iyi anlayabilmemiz için hesabınızda oturum açmanızı ve hesap türünüzü Müşteri (Kişisel) olarak güncellemenizi rica ederiz. 

İlk olarak, Hesabım sayfasının Hesap Bilgileri bölümünde, Hesap türü alanındaki İş seçeneğinin yanındaki Düzenle düğmesini tıklayın.

Ardından Hesap türü ekranında, Müşteri (Kişisel) seçeneğini işaretleyin ve Kaydet öğesini tıklayın.

Hesabınızın sahibi ve içindeki veriler, Hesabım sayfasının Hesap Bilgileri bölümünde listelenen abonelik paketi türünüze bağlıdır. 

Enterprise veya Ekip hesabına sahipseniz, kurum, ekibin ve bu ekipteki tüm hesapların sahibi olarak değerlendirilir. 

Bu, kurumların Kullanıcı, Yönetici ve Birincil Yönetici hesaplarında bulunan tüm anketlerin ve anket verilerinin mülkiyetini ve kontrolünü elinde tutmalarını daha kolay hale getirir. SurveyMonkey, kurumunuzun oluşturduğu anket sorularının veya kullanıcı hesapları ile topladığı yanıtların mülkiyetinde hak iddia etmez.

Kurum veya hesap sahibi olmasa bile kurum veya doğrulanmış bir temsilcisi, ödeme yükümlülüklerinden sorumlu olur ve ekipteki tüm hesapları yönetir.

Bireysel bir abonelik paketine sahipseniz ve bir ekibe katılmadıysanız, Hesabım bölümünde listelenen e-posta adresi sistemimizi kullanarak oluşturulan ve toplanan hesabın ve bilgilerin tek sahibi ve sorumlusudur. E-posta adresiniz bir iş e-posta adresi ise, kurumunuz sistemimizi kullanarak oluşturulan ve toplanan hesap ve bilgilerden sorumlu kabul edilir.

Her SurveyMonkey hesabı, bir kişiye yöneliktir ve hesapları paylaşmak Kullanım Koşullarımıza aykırıdır.